Social-democrații dâmbovițeni, tot mai izolați…

Organizația Dâmbovița a PSD trece, în ultima perioadă, printr-o perioadă nu tocmai fastă. După ce seniorii și organizația de femei au pierdut pozițiile de vicepreședinți pe care le dețineau, este rândul organizației de tineret să fie decuplată de ”locomotiva” de la centru. Se pare ca tinerii social-democrați din Dâmbovița nu vor mai reuși să aibă un post de vicepreședinte, la Congresul TSD care se desfășoară la Brașov. Asta în condițiile în care Dâmbovița are 47 de delegați, față de 20-25 cât au majoritatea organizațiilor județene de tineret.

Pierderea postului de vicepreședinte la nivel central, pe care TSD Dâmbovița îl avea din 2010, nu face decât să reconfirme declinul PSD Dâmbovița în ansamblu. Sub conducerea lui Adrian Țuțuianu,  a redevenit un satelit lipsit de importanță al centrului, o organizație care nu contează în luarea deciziilor majore și care, din nefericire pentru TOȚI dâmbovițenii, nu este chemată la ”împărțirea bucatelor”, adică a fondurilor de la guvern.

Revenind la tineret, situația actuală pare a fi rezultatul jocurilor făcute de seniori, care și-au împărțit sferele de influență asupra organizației de tineret, cu efecte distructive asupra funcționării TSD.

Vom reveni.

2 Comments

  • TUTUIANU AI DISTRUS PSD. SA ITI FIE RUSINE. PELACA!!! SI LASA PE ALTII!!!! SA VINA LEO BADEA, SA VINA CALCAN .. SA VINA CHIAR SI FLORIN POPESCU !!!!!!!!!!! TU PLEACA

  • bleah, la cît roşu am văzut pe scena ăstora, m-a luat cu sinistre amintiri 🙁
    ca la tinereţea mea dar atunci nu aveam internet
    oricum, mare lucru şi telecomanda asta, dom’le 😉

leave a reply