Sfârșit cumplit pentru un bărbat din Cobia – a murit zdrobit de tractorul pe care îl conducea

Sfârșit tragic pentru un bărbat de 46 de ani din localitatea dâmbovițeană Cobia! Bărbatul a murit chiar în fața fiului său, strivit de tractorul pe care îl conducea. Ironia sorții face ca bărbatul să-și piardă viața după ce cărase toata ziua pietris în varful unui deal unde avea de gând să construiască o troiță în amintirea femeii care îl adoptase cu mulți ani în urmă. Din nefericire, la coborare de pe deal, tractorul a derapat și s-a răsturnat peste cel ce îl conducea.

La sosirea ajutoarelor, bărbatul era mort. Medicii iau în calcul și varianta unui infarct declanşat de accident, nu doar decesul din pricina rănilor. Polițiștii au deschis și ei o anchetă, pentru a stabili condițiile producerii accidentului.

Bărbatul, împreună cu fiul său și cu un vecin, cărase toată ziua pietriș în vârful unui deal, unde avea de gând să ridice o troiță, la rugămintea femeii care îl adoptase în copilărie. La un moment dat, tractorul a luat-o la vale și s-a răsturnat peste bărbatul de 46 de ani, spun martorii. În zadar l-au resuscitat medicii sosiți la fața locului.

Cadavrul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Dâmboviţa în vederea examinării.

leave a reply