Senatorul Adrian Țuțuianu, candidat Pro România la Consiliului Județean Dâmbovița, îi provoacă pe contracandidații de la PSD și PNL la o dezbatere publică

În prima zi oficială de campanie electorală, candidatul Pro România la funcția de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, Adrian Țuțuianu a lansat principalilor doi contracandidați, Corneliu Ștefan (PSD) și Sorin Ion (PNL) o invitație la dezbatere publică în fața dâmbovițenilor. Senatorul Adrian Țuțuianu susține că este nevoie în această campanie electorală de o dezbatere axată pe domeniile fundamentale de interes public, este nevoie de un dialog onest și civilizat între candidații la cea mai importantă funcție administrativă din județ.

„Începând de astăzi intrăm, oficial, în perioada de campanie electorală. Alegerile locale din 27 septembrie vor fi capătul unei luni în care prezentarea ideilor, proiectelor, soluțiilor pentru județ va cântări în fundamentarea deciziei de vot a dâmbovițenilor.

În acest sens, în calitate de candidat pentru funcția de Președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, lansez, astăzi, celor doi contracandidați reprezentând Partidul Social Democrat și Partidul Național Liberal, domnii Corneliu Ștefan și Sorin Ion, invitația publică la dezbatere în fața dâmbovițenilor.

Consider că este un semn de respect față de oamenii cărora le cerem votul să venim în fața lor, în cadrul unui dialog civilizat, onest, axat pe domeniile fundamentale de interes public: educație, sănătate, infrastructură etc.

Începând de astăzi, invitația este deschisă. Cadrul dezbaterii / dezbaterilor poate fi convenit între candidați, cu participarea tuturor jurnaliștilor dâmbovițeni care vor să ia parte la acest eveniment. În ceea ce mă privește, sunt dispus oricând și oriunde, 24/24, să discut cu oricare dintre contracandidați pe orice temă de interes județean”, a transmis senatorul Adrian Țuțuianu, candidatul Pro România la funcția de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița.

 

leave a reply