Se lucrează pe Șoseaua Găești

Una dintre cele mai agglomerate rute de ieșire/intrare din/în municipiu, Șoseaua Găești, este zilele acestea în centrul preocupărilor municipalității.
După ce anul trecut s-a asfaltat partea carosabilă, acum se modernizează trotuarele în zona Mechel, unde s-a reabilitat aproximativ 1,2km de trotuare şi s-au montat bordure noi. Lucrări au fost realizate cu pavele recuperate din Aleea Trandafirilor. Deasemenea, se repară rosturile de îmbinare la pasajul de peste liniile de cale ferată, podul de la gara, cum este cunoscut.
Potrivit primarului Boriga, care a inspectat ieri lucrările, era necesar sa se intervina cu lucrări de refacere a rosturilor acum, chiar dacă abia anul viitor vor fi fonduri pentru reparații de amploare la pod. „Deocamdată este rezolvată o problemă spinoasă pentru toţi participanţii la trafic – fie că sunt şoferi de autoturisme, fie de maşini de mare tonaj, de fiecare dată când se traversa acest pod, existau acele rosturi unde, datorită condensului, apei, diferenţelor mari de temperatură dintre vară şi iarnă se creau goluri între rosturi. (…) Este o lucrare care, cu siguranţă va normaliza traficul în această zonă, va îmbunătăţi şi va crea condiţii superioare de trafic. Toţi cei care vor traversa drumul dinspre şi spre Găeşti vor avea un motiv în plus de mulţumire. Este vorba despre o acţiune pe care împreună cu întregul executiv al Primăriei Municipiului Târgovişte am gândit-o, am bugetat-o. Am aprobat-o în Consiliul Local şi acum o pune în aplicare”, a declarat Gabriel Boriga.

3 Comments

leave a reply