Se intampla in Romania. Se intampla in Racari. Strazi asfaltate, dispensare si scoli modernizate.

Orasul Racari este in plina dezvoltare. Si nu doar pe hartie, ci si pe teren daca este sa analizam ultimile investitii facute de Primaria Racari impreuna cu ajutorul Consiliului Judetean Dambovita.

Luni, presedintele Consiliului Judetean, Adrian Tutuianu, insotit de consilierul judetean Corneliu Stefan si parlamentarii Ionut Savoiu si Valentin Calcan, a facut tur de forta la obiectivele aflate in curs de dezvoltare si modernizare in orasul Racari.

12065670_10205007485686414_2988554274138900050_n   Acestia s-au oprit prima oara pentru a vedea stadiul lucrarilor de modernizare ale unor strazi din Racari. Este vorba despre proiectul care cuprinde trei strazi din Racari si care este facut in baza unei asocieri intre Consiliul Local Racari si Consiliul Judetean Dambovita.

Si dispensarul din Racari a facut parte din turul de forta. Acesta a fost cuprins intr-un amplu proces de modernizare.

Cea mai importanta investitie vizitata ieri, a fost Scoala Ghergani, care va fi inaugurata in scurt timp si care va deveni una din cele mai moderne scoli din judetul nostru. Aceasta va avea o arhitectura futurista si  moderna, elevii urmand sa se bucure de acest lucru dupa vacanta cu ocazia sarbatorilor Pascale. Valoarea totala a proiectului este de 9.177.112.32 lei.

Eram in situatia de a pierde finantarea, de a restitui sumele primite, dar din fericire, am deblocat aceasta situatie. As putea spune ca si pe acest subiect am colaborat cu presedintele CJD. La întalnirile pe care le-am avut cu factorii de decizie, de raspundere din Ministerul Dezvoltarii, din ADR Sud-Muntenia, am gasit solutii sa deblocam acest lucru, a declarat Marius Caraveteanu, primarul orasului Racari.

Acesta a mai declarat  se vor dezvolta mai multe proiecte in urmatoarea perioada in orasul Racari. Peste raul Colentina, autoritatile vor construi un pod nou. La Balanesti se va construi un sediu administrativ, iar la Colacu se va construi un camin cultural.

leave a reply