Şcoala politică a TSD Dâmboviţa: comunicare şi administraţie

Aproximativ 140 de tineri participă în aceste zile la Școala Politică a TSD Dâmbovița. Având ca teme principale comunicarea și administrația, cursurile se desfășoară la tabăra Căprioara în perioada 27-29 septembrie, cu participarea reprezentanților tuturor organizațiilor TSD din localitățile dâmbovițene.

Președintele TSD Dâmbovița, Liviu Vasilescu, spune că vor fi permanentizate acțiunile de pregătire a tineretului din partid, inclusiv prin organizarea de școli politice pe viitor. ”Mi-am propus să permanentizăm astfel de acțiuni. Școala politică este cea mai complexă activitate a unei organizații de tineret”, a declarat Liviu Vasilescu, președintele TSD Dâmbovița, susținut de Adrian Țuțuianu care, referindu-se la inițiativa tinerilor, le-a atras atenția că trebuie să trateze cu seriozitate toate acțiunile de pregătire, pentru că în politică a apus vremea amatorismului. ”Trebuie să facem politică în mod cât mai profesionist”, le-a transmis Țuțuianu tinerilor social-democrați.

Alături de tinerii din partid s-au aflat, în prima seară, secretarul general al TSD Ioana Cazacu, secretarul executiv al TSD Andrei Tinu, președintele PSD Dâmbovița Adrian Țuțuianu, dep. Zisu Stanciu și mai mulți primari social-democrați.

2 Comments

  • Pana mai ieri il injurati si il discreditati pe acest Vasilescu, iar acum il promovati. Nu va e rusine? Fomisti dupa bani ce sunteti. A cumparat toata redactia voastra? Curvelor.

    • Firesc ar fi fost sa ștergem comentariul tău. Nu meriți răspuns. Păstrăm comentariul tău doar pentru ca ceilalți cititori să poată vedea cât poți ești de…

leave a reply