”Schimbarea la faţă” a şcolilor târgoviştene

Început de an școlar, în ”casă nouă”! Lucrările de modernizare la Colegiului Constantin Cantacuzino și Școala Coresi s-au încheiat în timp util, așa că cele două instituții de învățământ si-au deschis astăzi porțile pentru elevi și cadre didactice, în clădiri modernizate – sau nou-nouțe – și cu dotări de ultimă generație.

Noul an școlar a adunat La colegiul Constantin Cantacuzino numeroase oficialități, care au dorit să fie alături de copiii care vor fi principalii beneficiari ai investiției de modernizare și dotare a școlii.

Printre VIP-urile prezente la eveniment s-au numărat primarul Gabriel Boriga, deputatul Ion Pârgaru și șeful liberalilor dâmbovițeni, Mihail Volintiru

Nici Școala Coresi nu a pășit în noul an școlar fără a se bucura de oaspeţi importanţi. Europarlamentarul Cătălin Ivan, senatorul Leonardo Badea și secretarul de stat în Ministerul Culturii, Cristian Petcu au ținut să ureze copiilor de la Coresi un an plin de succese, mai ales ca acum se pot mândri cu o școală care arată și este dotată la nivel European

Nici primarul Gabriel Boriga nu a ratat prilejul de a fi alături de elevii școlii Coresi, una dintre instituțiile emblematice ale Târgoviștei. Șeful administrației a declarant, la ceremonia de inaugurare a noului corp de clîdire de la Coresi, că ”acest proiect (al reabilitării școlii Coresi, n.n) a fost cea mai mare provocare, dar și reușită” din mandatul său de primar.

foto: www.gazetadambovitei.ro

leave a reply