Schimbare de gardă la Rotary Târgoviște: dr. Janteș îi succede lui Iuri Ristache

Schimbare de gardă la Rotary Club Târgoviște. Dr. Bogdan Janteș, de profesie medic, a preluat funcția de președinte de la cel care timp de 12 luni ocupase această demnitate, Florin Iuri Ristache. Așadar, pentru următoarele 12 luni, doctoral Janteș este cel care va duce mai departe însemnele rotariene și va avea misiunea de a întări clubul târgoviștean. De altfel, proaspătul președinte s-a declarat ”onorat de faptul că sunt ales președinte pe anul 2013-2014 și promit să duc mai departe ideea de Rotary în sânul Clubului și în societatea în care trăim și să fac tot posibilul să mențin acest club la nivelul la care a fost până acum”.

Pe lângă schimbarea la vârf, rotarienii târgovișteni au stabilit și care vor fi titularii altor funcții cheie. Valentin Ștefan, un tânăr întreprinzător cu experiență în top management dincolo de ocean, a preluat funcția de secretar al clubului, în timp ce Dragoș Petrescu a fost reconfirmat trezorier.

Un alt punct important al întâlnirii rotarienilor, l-a constituit primirea unui neu membru. Răzvan Luca, inginer și antreprenor bucureștean care a devenit dâmbovițean din dragoste pentru aceste meleaguri, a fost acceptat drept membru al clubului după ce mai întâi a depus jurământul impus de regulamentul Rotarian.

 La întâlnirea de vineri a rotarienilor târgovișteni,  găzduită de Centrul Internațional de Conferințe al Universității Valahia, a participat și Virgil Alexandrescu, membru Rotary Club Ploiești, asistent guvernator și reprezentant al guvernatorului Radu Popescu. Alexandrescu i-a felicitat pe colegii de la Rotary Club Târgoviște pentru activitatea de până acum și i-a urat noului președinte un mandat plin de realizări.

leave a reply