Sănătatea dâmbovițenilor, principala prioritate a mandatului președintelui CJD și PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, și a echipei sale. Dovada: investițiile de zeci de milioane de lei de la Spitalul Județean de Urgență și nu numai.

Sănătatea dâmbovițenilor, principala prioritate a mandatului președintelui Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, și a echipei sale.

Președintele CJD și PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a dovedit în cei aproape patru ani de mandat că „Sănătate pentru Dâmbovița” nu a fost un simplu slogan, ci o promisiune care a stat la baza investițiilor de zeci de milioane de lei de la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște.

În urmă cu doar câteva zile, în prezența premierului Marcel Ciolacu, a ministrului Sănătății, Alexandru Rafila, secretarului general PSD Paul Stănescu, a europarlamentarului Mihai Tudose, conducerea CJD a inaugurat noul corp de clădire al Secției de Cardiologie, acolo unde va funcționa un sistem complet de angiografie vasculară, Dâmbovița era singurul județ din regiune care nu avea un astfel de aparat, în lipsa acestuia pacienții fiind transferați, cu ambulanța sau elicopterul, către spitale din București.

Este vorba de o investiției de 16 milioane de lei, finanțată în totalitate de Consiliul Județean Dâmbovița, în urma căreia a fost construit un corp nou de clădire în care va funcționa un sistem complet de angiografie cardiovasculară.

Valoarea aparatului angiograf, recent achiziționat din bugetul local și cu sprijin guvernamental (în urma unui amendament la bugetul de stat depus de parlamentarii PSD Dâmbovița), se ridică la 8,8 milioane lei.

Performanța administrativă a conducerii CJD și a președintelui Corneliu Ștefan a fost apreciată public de premierul Marcel Ciolacu și cu siguranță va fi apreciată și de dâmbovițeni, în cabina de vot, pe 9 iunie.

Material realizat la comanda PSD Dâmbovița.

CMF: 21240002

leave a reply