Rovana Plumb încă rezistă în cursa pentru şefia partidului Cei 3 pentru PSD

Cursa pentru şefia PSD începe să devină una cel puţin interesantă. Locul Rovanei Plumb la cârma PSD nu mai pare cert. La fel de mult îşi doreşte să devină, în sfârşit, preşedinte PSD şi Liviu Dragnea, dar mai nou şi Valeriu Zgonea. Preşedintele Camerei Deputaţilor lasă se înţeleagă că nu ar exclude o candidatură.

Rovana Plumb încă rezistă în cursa pentru şefia partidului Cei 3 pentru PSDÎnsă, în aceste momente, preşedintele interimar al PSD este Rovana Plumb, care încearcă să nu tulbure prea tare apele în partid cu declaraţii tăioase în faţa presei. Mai degrabă face aluzii cu direcţie clară către Valeriu Zgonea care a dat un interviu controversat, în faţa jurnaliştilor de la Associated Press, referitor la nevoia de reformare a partidului.

“Asupra PSD există presiuni şi cred că nu trebuie să nu spunem acest lucru. În ceea ce priveşte Congresul, aşa cum am spus de fiecare dată, data Congresului va fi stabilită de către Comitetul Executiv, iar în rest cred că trebuie să avem grijă să nu ne creăm singuri mai multe crize decât este cazul şi să găsim soluţii ca împreună să putem să mergem mai departe”, a spus Rovana Plumb, conform AGERPRES.

Rovana Plumb încă rezistă în cursa pentru şefia partidului Cei 3 pentru PSD

În interviul pentru presa străină, Zgonea nu a ezitat să îl atace pe Liviu Dragnea şi chiar şi pe Victor Ponta, atrăgând atenţia asupra problemelor lor penale.

“Suntem într-o situaţie de criza. Liderul partidului este inculpat, iar adjunctul este condamnat. În România, sistemul este o reminiscenţa a mentalităţii comunistoide, lucru care ne afectează credibilitatea. Trebuie sa aibă loc o schimbare de mentalitate, asta asteaptă tânăra generaţie de la noi. Din păcate, partidele din opozitie sunt şi mai puţin reformate decât al nostru” – a afirmat Valeriu Zgonea pentru Associated Press.

Rovana Plumb încă rezistă în cursa pentru şefia partidului Cei 3 pentru PSD

Rovana Plumb spune că nu a apucat încă să vorbească cu colegul ei, Valeriu Zgonea, care a cerut organizarea cât mai repede a unui congres pentru alegerea unui nou preşedinte după demisia, din toate funcţiile de conducere în PSD, a lui Victor Ponta.

  • “Pestele de la cap se…”!Partidul se afla in moarte cerebrala si trebue reanimat printr-un Congres extraordinar.Alte solutii fac mai rau, cu consecinte dramatice pentru “Poporul PSD-ist !

leave a reply