Reușită în afaceri. 493 de companii din județ s-au clasat pe primul loc în Topul Firmelor din Dâmbovița 2021 realizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură

Ana Maria Popescu 22/09/2021 0
Reușită în afaceri. 493 de companii din județ s-au clasat pe primul loc în Topul Firmelor din Dâmbovița 2021 realizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură

DESPROPERĂ-I PE CEI MAI BUNI!

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița a finalizat generarea clasamentului Topul Firmelor din Dâmbovița, fiind singura instituție abilitată, printr-o lege organică să stabilească o astfel de ierarhie la nivelul județului.

Clasamentul Topul Firmelor din Dâmbovița este organizat în baza unor indicatori care vizează cifra de afaceri netă, profitul din exploatare, eficiența utilizării resurselor umane și a utilizării capitalului angajat. Topul este construit pe baza unei metodologii clare, transparente și unitare la nivel național, implementată de Camerele de Comerț în toate județele țării.

La realizarea clasamentului Topul Firmelor din Dâmbovița 2021 au fost analizate 11.151 de bilanțuri financiar-contabile ale companiilor active în județul Dâmbovița. Dintre acestea, 1.297 de bilanțuri au intrat în competiția pentru primele 5 poziții în clasament, în conformitate cu metodologia de realizare a topurilor de firme.

În ierarhia Topul Firmelor din județul Dâmbovița 2021 s-au calificat pe prima poziție un număr de 493 de companii, pe locul al doilea 286 companii, iar cea de-a treia poziție este ocupată de 211 companii.

Indice al reușitei în afaceri, Topul Firmelor Dâmbovițene premiază antreprenorii din diferite sectoare de activitate precum: Industrie, Servicii, Comerț, Turism, Cercetare-Dezvoltare și High-Tech, Agricultură, Silvicultură și Pescuit și Construcții.

Topul Firmelor din Dâmbovița este un eveniment unic de recunoaștere a muncii și a performanței celor care țin pornit motorul economiei.

𝑴𝒂𝒊 𝒎𝒖𝒍𝒕𝒆 𝒅𝒆𝒕𝒂𝒍𝒊𝒊 𝒅𝒆𝒔𝒑𝒓𝒆 𝒇𝒊𝒓𝒎𝒆𝒍𝒆 𝒂𝒇𝒍𝒂𝒕𝒆 𝒊̂𝒏 𝑻𝑶𝑷:

-info@cciadb.ro sau la numărul de telefon 0245.210.318

Leave A Response »