Radu Popa recidivează: ”Domnul acesta, al cărui nume ar putea fi Căcărău…”

Pentru cine mai avea iluzii privind ”dragostea” cu năbădăi din sânul USL, declarațiile belicoase făcute de apropiați ai celor doi lideri (pe acela micu’ al lu’ Voiculescu nu-l punem la socoteală) arată care este adevărata situație din Uniune și dau apă la moară celor care anunță destrămarea iminentă a struțo-cămilei liberalo-socialistă.
Deja ”recidivist”, unul dintre consilierii personali ai liderului PSD îl atacă fără menajamente pe șeful liberalilor, Crin Antonescu, pe care îl numește ”Căcărău”.
Deranjat de declaarațiile făcute de Crin Antonescu la un post de televiziune, Radu Popa, căci despre el este vorba, scria, aseară, pe contul de facebook: ”Domnul acesta, al cărui nume ar putea fi Căcărău, dacă nu ar fi Crin Antonescu, trebuie să iasă din opoziție ca să ajungă partenerul lui Victor Ponta. Apoi, într’o dimineață care nu anunță nimic, să facă efortul cosmic să se trezească și să spună dacă (mai) vrea să fie candidatul susținut de PSD la prezidențiale. În rest, e frumos la Realitatea, mai ales când emisiunea începe de la prânz, cu Rareș Bogdan, la cafea.”

Câte parale mai face Uniunea Social-Liberală? Probabil nu prea multe. Testul de foc va fi bugetul pe 2014 care, spun surse din PNL, va constitui pretextul pentru ieșirea liberalilor de la guvernare.

Oare Radu Popa pregătește terenul pentru viitoarele confruntări PSD-PNL?

  • ca să intre în graţii, jmecheraşul Popa trebuie mai întîi să muşte de peste tot.
    are foame mare de parvenire, şarla! 🙁
    că-i pe făraş, Antonescu (aka Căcărău) o ştie.
    se observă că joacă foarte atent să nu iasă prea şifonat, dar caută să apuce rahatul de partea curată. 😉

leave a reply