PSD va depune moțiune de cenzură la începutul sesiunii parlamentare. „România nu-și poate permite un prim-ministru precum Vasile Florin Cîțu!”

Ana Maria Popescu 19/08/2021 0
PSD va depune moțiune de cenzură la începutul sesiunii parlamentare. „România nu-și poate permite un prim-ministru precum Vasile Florin Cîțu!”

PSD va depune moțiune de cenzură la începutul sesiunii parlamentare! Bătaia de joc la adresa țării trebuie să înceteze!

Liderii Partidului Social Democrat consideră că mai grav decât faptele sale de beție și de țepar al băncilor americane este faptul că acesta nu ştie cât costă o pâine.

România nu-și poate permite un prim-ministru precum Vasile Florin Cîțu!

Compromis total prin faptele sale de beție cruntă, de țepar al unei bănci americane, de falsificator de CV, de mincinos patologic, de suspiciuni că s-a drogat, Cîțu ar fi trebuit să demisioneze demult, dacă i-ar mai fi rămas o urmă de decență.

În absența unui astfel de gest de onoare, președintele Iohannis, liderii coaliției de guvernământ ar fi trebuit să-i ceară demisia și să-i retragă sprijinul politic.

„Nu mai poate să te reprezinte un astfel de prim ministru. Gândiţi-vă că se duce într-o vizită oficială în Statele Unite, ce face, îl caută perceptorii, îl aşteaptă la…?”, a declarat președintele PSD, Marcel Ciolacu.

„PSD face tot ce-i stă-n putința legal să-i scape pe români de acest guvern incompetent, iresponsabil, care le face mult rău, condus de un prim-ministru care premeditat a ascuns opiniei publice fapte grave din trecutul său ce-l fac incompatibil cu funcția, în orice stat civilizat al Uniunii Europene.

Conducerea PSD va stabili săptămâna viitoare detaliile acțiunii sale politice strategice astfel încât moțiunea de cenzură la adresa guvernului Cîțu să fie redactată, depusă, dezbătută și votată în primele săptămâni ale sesiunii”, anunță PSD Dâmbovița.

 

 

 

Leave A Response »