PSD Dambovita si-a ales echipa de conducere

 

Partidul Social Democrat Dambovita, si-a desemnat, aseara, noua structura de conducere. Intr-o conferinta linistita, cu discursuri lungi si incercari esuate de glume, Adrian Tutuianu a fost reales presedinte al formatiunii, fiind singurul candidat. De asemenea, siguri pe posturi au candidat “cu succes”  si Florin Grad – presedinte executiv, Alexandru Oprea – secretar si Oana Vladuca – trezorier.

O lupta mai acerba, a avut loc pentru posturile de vicepresedinti, unde si-au depus candidatura 21 de candidati pentru 17 locuri. Presedintele PSD Targoviste, Cristian Stan, a obtinut cel mai mare numar de voturi, acesta fiind urmat de primarul comunei Voinesti, Danut Sandu, primarul comunei Niculesti, Soare Dorinel si consilierul judetean Corneliu Stefan. Lista a fost completata de Constantin Ana, Fanut Costea, Constantin Dinu, Agnes Erich, Carmen Holban, Alin Manole, Constantin Miu, Ion Nicolae, Marin Olaru, Gabriel Olteanu, Catalin Radulescu, Liviu Stoica, Mihail Puscasiu si Marian Tachianu.

Numarul de vicepresedinti a fost crescut de la 17 la 18, dupa ce o situatie rar intalnita a avut loc, iar ultimii doi candidati au avut un numar egal de voturi, respectiv 409.

Din pacate, nu toata lumea a plecat fericita acasa, Mihai Istrate, Sorin Ionita si Matei Marin ramanand in afara listei de vicepresedinti, cel mai probabil urmand ca acestia sa fie numiti secretari in BPJ.

Chiar daca ultimile zile s-au jucat cu demisiile pe masa, Conferinta Judeteana PSD Dambovita, a avut o singura concluzie: Totul e bine, cand se termina cu bine!

leave a reply