Programul săptămânii 1-7 Decembrie 2014 la Teatrul Tony Bulandra

Iarna și-a început pe deplin stăpânirea, iar Teatrul Tony Bulandra o întâmpină cu mare fast în prima săptămână a lui Decembrie.

2 Decembrie 2014

A Douăsprezecea Noapte – spectacolul regizat de Di Trevis revine la Sala Mare. Unul din cele mai bune spectacole din repertoriul Teatrului Tony Bulandra, regizat de un mare nume al teatrului mondial, cu o distribuție de excepție, vă așteaptă pentru ultima oară în 2014. Nu ratați ocazia să-l vedeți pe Liviu Pintileasa în rolul celebrului Malvolio – vă promitem că veți râde pe săturate!

Distribuția: Laura VASILIU, Elisabeta RÂMBOI, Liviu CHELOIU, Corneliu JIPA, Liviu PINTILEASA, Cosmina LIRCA, Virgil AIOANEI, Ștefan RUXANDRA, Costin CAMBIR, Iulia FERARU, Dan CLUCINSCHI, Mircea SILAGHI, Cătălin MAREȘ.

3 Decembrie 2014

Nero, brac german (spectacol lectură – intrare liberă) – Teatrul Tony Bulandra își dorește mereu să sprijine creatorii târgovișteni, iar climatul teatral românesc are nevoie de dramaturgi cu idei proaspete. De aceea vă propunem acest spectacol lectură (un tip de spectacol „în lucru”, ca un atelier, în care actorii își citesc replicile și interpretează rolurile la modul schematic, pentru a da publicului o idee despre cum ar putea arăta un spectacol finisat) al unui text scris de Ionuț Cristache. O poveste emoționantă despre prietenia dintre un câine și un om, poezie în mișcare. Sprijiniți artiștii târgovișteni participând la acest eveniment special!

4 Decembrie 2014

Vivat Revista! –Teatrul de Revistă Constantin Tănase vine în vizită la Târgoviște cu acest spectacol plin de „glamour”, cu Stela Popescu și Alexandru Arșinel, alături de Vasile Muraru, Cristina Stamate, Alexandru Lulescu, Adriana Trandafir, Valentina Fătu, Anamaria Donosă, Liliana Mocanu, Cristian Simion și Nae Alexandru. Teatrul de revistă este poate cel mai bun liant între artiștii scenei și public, cel mai deschis, imediat și accesibil tip de spectacol, înglobând tot ceea ce creează fascinație, entuziasm și amuzament în Teatru. Veniți să vedeți un eveniment electrizant, cu o distribuție de excepție, cu muzică, cu dans și cu umor nemaipomenit, o sărbătoare a Teatrului de Revistă la cel mai înalt nivel, cu cea mai mare apropiere de public!

5 & 7 Decembrie 2014

Dis de dimineață este poate cel mai controversat spectacol de la Sala Studio a Teatrului Tony Bulandra – o montare dură, plină de tensiune și de forță a textului Before Breakfast al lui Eugene O’Neill, în regia Alexandrei I. Popescu. Lăcrămioara Bradoschi și Bogdan Farcaș fac un cuplu scenic excelent, comunicând perfect prin gesture subtile, care se pretează atât de bine unei reprezentații atât de intime.

6 Decembrie 2014

Tom și Jerry – „desenul animat cu asasini plătiți” este singura comedie contemporană de până acum în stagiunea 2014-2015 a Teatrului Tony Bulandra. Regizat de m.chris.nedeea, după un text scris de Rick Cleveland (autor premiat cu Emmy), Tom și Jerry este o comedie/musical despre cum meseria de asasin plătit poate avea banalitățile ei, mici conflicte de serviciu, plictiseli, supărări, satisfacții și provocări. Este un spectacol cu adevărat „rock’n’roll”, în care Cătălin Mareș și Dan Clucinschi se dau de ceasul morții să iasă totul bine.

Distribuția: Cătălin MAREȘ, Dan Clucinschi, Radu CÂMPEAN, Sebastian MARINA, Ionuț CONSTANTINESCU, Liviu CHELOIU, Ioana FARCAȘ, Cristian OLARU, Mircea SILAGHI, Miruna VÂJU, Mihai BĂLĂCEANU.

Live band: George PUIU, Mircea LASLO, Costin CAMBIR

leave a reply