“PRIMAVARA CLASICA EUROPEANA” – SPECTACOL DE EXCEPTIE LA TARGOVISTE

In cadrul conferintei de presa ce a avut loc ieri la sediul Primariei Targoviste, primarul orasului, Gabriel Boriga alaturi de presedintele Consiliului Judetean, Adrian Tutuianu au promovat concertul de muzica clasica ce se va organiza pe 9 mai in  incinta complexului muzeal Curtea Domneasca.

Astfel Primaria Targoviste in colaborare cu Consiliul Judetean Dambovita vor pune la dispozitie cetatenilor un spectacol de exceptie in aer liber, un spectacol inedit, ce va purta numele de “Primavara clasica europeana”.

Adrian Tutuiau, presedintele Consiliului Judetean Dambovita :”Este necesar ca toate institutele de cultura sa promoveze Targovistea ca o destinatie turistica.. Cred ca ceea ce facem e un semn de normalitate. Administratia trebuie facuta impreuna pentru cetateni.”

Gabriel Boriga, edilul orasului Targoviste :“Evenimentul este o premiera. Targovistea are un potential turistic ridicat, iar turismul este forma cea mai eficienta de dezvoltare. Astfel de concerte in aer liber se fac doar in marile capitale culturale ale lumii. Acesta este un proiect pilot pe care ne dorim sa-l reluam in fiecare an.”

Concertul va fi sustinut de Orchestra Filarmonica Muntenia si va incepe la orele 18:00.

Pretul unui bilet este de 14 lei.

 DSC_2788

Preluare http://www.oficialmedia.com/

leave a reply