Primarul orașului Fieni acuzat că a furat apă!

dambovita24 17/05/2016 0

Acuzaţii halucinante la adresa unui primar. Edilul PNL din Fieni şi-ar fi branşat fraudulos locuința din comuna Moţăieni la reţeaua de apă.

Adriean Budoiu a trimis mai multe adrese companiei de apa din Târgovişte, pentru a încheia nişte documente cu care să acopere acest lucru. Reprezentanţii companiei susţin însă că demersul liberalului este ilegal.

Primar acuzat de furt: Edilul din Fieni și-a branșat ilegal casa la rețeaua de apă

“S-a constatat că dânsul are un branșament care alimentează această locuință. Din momentul în care s-a constatat acest lucru, dansul m-a bombardat. Chiar azi a mai venit o cerere în care îmi solicita să luam în considerare acest branșament”, a declarat reprezentantul companiei de apă.

”Am contract legal, plătesc lunar facturi, deci eu primesc lunar facturi și le și plătesc.

Compania de apă este condusă de către secretarul executiv al PSD Dâmbovița care a luat măsura să hăituiască toți primarii PNL din Dâmbovița. Acum o lună de zile primarul din Pucioasa a fost acuzat că a furat apă.

Acest partid cu practici bolșevice, mă refer la PSD, ne intimidează, ne hărțuiește, ne terorizează pe toți ceilalți primari care nu suntem în PSD și care avem și curajul să spunem părerea pe anumite chestiune”, se apără edilul Budoiu.

Sursa: b1.ro

Leave A Response »