Primarul municipiului Moreni, Constantin Dinu, reacție la încercarea USR PLUS de a-l demite din funcție: „Gesturi ale unor aventurieri iresponsabili”

Ana Maria Popescu 24/08/2021 0
Primarul municipiului Moreni, Constantin Dinu, reacție la încercarea USR PLUS de a-l demite din funcție: „Gesturi ale unor aventurieri iresponsabili”

Primarul municipiului Moreni, Constantin Dinu, reacție după ce a aflat că USR-PLUS și „aliații” doresc să inițieze o campanie de strângere de semnături pentru organizarea unui referendum pentru demiterea sa din funcție.

„Gesturi ale unor aventurieri iresponsabili”, a declarat primarul social democrat al municipiului Moreni, Constantin Dinu, care susține că inițiatorii demersului nu vor decât să-și vadă împlinite visurile de a ajunge în posturi cheie și a-și urmării propriile interese.

„Sunt acțiuni care arată neputința, frustrarea, lipsa de experiență și pot să spun că pentru unii chiar sinucidere politică”, a concluzionat primarul municipiului Moreni, Constantin Dinu.

„Pot spune că sunt niște gesturi ale unor aventurieri iresponsabili . Sunt câțiva indivizi care își doresc să ajungă în poziții de decizie, căutând astfel de forme în detrimentul rezultatelor obținute la alegeri și cel mai important, și cel mai dureros, în detrimentul interesului cetățenilor.

Adevărul care i-a împins la un astfel de gest, dacă el va continua, eu am mari dubii, este faptul că acest demers va continua sunt următoarele: e vorba de sondajul, ultimul sondaj care a apărut, în care PSD este cotat undeva la 34, 35%, PNL 18%, AUR 14% , și  USRPLUS 12%, UDMR 5%.  E vorba la nivel național… Constatând lucrurile astea se vede limpede că PSD depășește acum coaliția aflată la guvernare, iar dacă lucrurile vor merge în același în același trend ei își văd zădărnicite visurile lor de a ajunge în posturi cheie. Apoi, avem investiții care acum au ajuns la maturitate, care sunt în diverse stadii de execuție și altele care vor începe, și nu le pică bine. Este limpede că șansele lor se diminuează, iar ultimul lucru care i-a prins și i-a înfierbântat foarte tare a fost faptul că societatea de prestări servicii municipale a Consiliului Local al municipiului Moreni s-a aflat în proces de analiză și selecție pentru membrii consiliul de administrație și al conducerii. Toate persoanele care au fost susținute de această grupare nu au reușit să ia examenul pentru aceste posturi și asta i-a determinat să facă astfel de gesturi. Sunt acțiuni care arată neputința, frustrarea, lipsa de experiență și pot să spun că pentru unii chiar sinucidere politică. Este vorba despre președintele Partidului Ecologist Duță Daniel, așa cum îl știu morenarii, Zamora, unul despre care astăzi nu putem să spunem nimic, nu-l recomandă nimic. Este vorba despre un noul președinte al USR, partid care a luat undeva la sub 300 de voturi la alegerile locale, și despre președintele Pro România Moreni, actualul viceprimar”, a declarat primarul municipiului Moreni, Constantin Dinu.

Leave A Response »