Primarul Cristian Stan, mesaj la un an de la alegerea sa în funcție: „Recunoștința mea față de târgovișteni este uriașă. Am învățat în toți acești ani să facem echipă împreună, administrație-comunitate. Mai sunt multe de făcut și eu știu să-mi respect angajamentul”

Pe 27 septembrie 2020, locuitorii municipiului Târgoviște mergeau la urne pentru a alege primarul și consilierii locali care să apere interesele în următorii ani. Peste 65% din târgoviștenii care s-au prezentat la vot l-au ales pe Cristian Daniel Stan să le fie primar pentru încă 4 ani și să continue, alături de echipa sa de consilieri, dezvoltarea municipiului.

Astăzi, la un an de la alegerile locale, primarul Cristian Stan le mulțumește târgoviștenilor pentru încrederea pe care i-au acordat-o și le promite că își va respecta, până la ultima virgulă, angajamentul pe care și l-a luat în fața locuitorilor urbei.

„În urmă cu un an eram ales, pentru a doua oară, în funcția de primar al municipiului. Victoria pe care am obținut-o eu și echipa mea a fost una categorică, de departe cea mai convingătoare din istoria scrutinelor locale de aici.

Această a doua alegere a avut, pentru mine, o însemnătate mai puternică decât în 2016. Pentru că acum era vorba de #confirmare și de testul lucrurilor bune pe care le-am făcut în primii ani. A fost dovada că #TimpulMăsuratÎnFapte nu era doar un slogan de campanie, ci eticheta unui mandat, a unei echipe. De aceea, alegerile din 2020 nu au mai avut sensul unei promisiuni, ci al unei promisiuni respectate.

Recunoștința mea față de târgovișteni este uriașă. Am învățat în toți acești ani să facem echipă împreună, administrație – comunitate, iar asta se vede în jurul nostru. Orașul crește, este mai frumos, mai civilizat și arată ca centrele urbane pe care, acum ceva timp, le invidiam.

Mai sunt multe de făcut și eu știu să-mi respect angajamentul. Rețeta o cunoașteți: ne vedem și azi și mâine și poimâine pe stradă, în cartiere, pe șantier și încercăm să facem orașul mai bun decât ieri. E simplu. Vă mulțumesc!”, a transmis Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște.

 

leave a reply