Primăria Titu, in sprijinul șomerilor

Primaria Orașului Titu vine în sprijinul celor care își caută un loc de muncă. În parteneriat cu Asociația “Târgoviște spre Europa”, S.C. Europroject Partner S.R.L. și A.J.O.F.M. Dâmbovița organizează activități pentru creșterea șanselor de ocupare a persoanele aflate în cautare de loc de muncă. Printre serviciile gratuite din cadrul acestei activități se numără evaluarea abilităţilor cognitive, și consiliere profesională, curs de perfecţionare în Comunicare, Lucrul în echipă și Tehnici de căutare a unui loc de muncă, curs de iniţiere Manager de proiect cu specializare în accesarea fondurilor europene, curs de perfecţionare în Competenţe Antreprenoriale (inclusiv sprijin în inițierea afacerii proprii), curs de inițiere de operator introducere, validare și prelucrare date, cursuri gratuite de calificare pentru următoarele ocupații: bucătar, coafor, sudor electric, lucrător în cultura plantelor, lucrător în structuri pentru construcții.

Pentru absolvenții cursurilor de calificare se oferă subvenții, orientare privind cariera, elaborare CV Europass şi video-CV, mediere electronică prin intermediul unui portal web inovator. Transportul se decontează.

Pentru absolvenții a minim 8 clase se organizează cursuri de lucrător în structuri pentru construcții, lucrător în cultura plantelor, sudor electric și manichiură – pedichiură

Persoanele absolvente de minim 10 clase se pot înscrie la cursuri de coafor.

Documente necesare:

Copie act de identitate

Copie certificat de naștere

Copie certificat de căsătorie (dacă este cazul)

Copie ultimul act de studii

Adeverință medicală

Activitățile se vor desfășura la sediul Primăriei Titu, zilnic, între orele 08.00 și 16.00.

Pentru detalii, tel. 0728.800505 – Sebastian RĂDULESCU.

leave a reply