Previziunea deputatului Radu Popa pentru liderul PNL Dâmbovița: „Virgil Guran mai are doar o lună-două până la Congresul PNL, atunci când noua conducere îl va trimite acasă. Până atunci o să-i răspundem așa cum am făcut tot timpul: câștigând alegerile și la Cojasca și la Braniștea”

Ana Maria Popescu 18/06/2021 0
Previziunea deputatului Radu Popa pentru liderul PNL Dâmbovița: „Virgil Guran mai are doar o lună-două până la Congresul PNL, atunci când noua conducere îl va trimite acasă. Până atunci o să-i răspundem așa cum am făcut tot timpul: câștigând alegerile și la Cojasca și la Braniștea”

Liderul PNL Dâmbovița, Virgil Guran, va fi „trimis acasă” de noua conducere a liberalilor, ce se va instala în câteva luni, după Congresul acestui partid!

Aceasta este previziunea deputatului PSD de Dâmbovița, Radu Popa, care îl acuză pe șeful liberalilor dâmbovițeni de incompetență, dar și de faptul că nu ar fi străin de evenimentul în forță de la Cojasca, petrecut fix în campania electorală pentru alegerile locale ce se vor desfășura pe 27 iunie.

„Am vrut sa transmit un mesaj colegilor mei din PSD și oamenilor din Cojasca, dar și oamenilor de la Braniștea… Dar înainte de toate vreau să-i transmit un mesaj acestui disperat incompetent care este Virgil Guran. Și vreau să vă spun că am avut o ezitare am vrut să nu-i răspund, m-am gândit că e mai bine să-l las, pentru el oricum timpul nu mai are răbdare, cum spune Rebreanu, mai are doar o lună-două luni până la Congresul PNL, atunci când noua conducere îl va trimite acasă… Dar ascultând-ul cum vorbește despre situația de la Cojasca am avut senzația ca-l aud pe Putin vorbind despre Alex Navalnîi. Exact așa vorbea și Putin acum doua zile la Summitul de la Geneva, când a fost întrebat despre situația Alex Navalnîi, a spus că nu are nicio problemă cu el, dar în realitate Alex Navalnîi este în pușcărie, iar organizația politică ce-l susține este scoasă în afara legii, este persecutată.

Vreau să vă aduc aminte, apropo de situația de la Cojasca, că acum 6 luni am prezentat probe concrete despre infracțiunile din județ comise de primari PNL.

Vă aduc aminte de situația de la Găești, acolo unde un consilier al primarului în funcție, Slăvilă, a fost înregistrat în timp ce cerea o șpagă unui om de afaceri, spunând pe înregistrare că o mare parte din bani se duc la primar, că trebuie să construiască o casă. Domnul era președintele acelei Organizaţii la vremea respectivă, dacă tot îi place să vrobim despre infracțiuni. Știți ce s-a întâmplat, apropo de această atenție exacerbată a Poliției Județene Dâmbovița, cu domnul Slăvilă?! Nimic. Absolut nimic. Nu l-a atins nimeni cu un deget. Mai mult decât atât, domnul Guran, același personaj, îl ia la Cabinetul parlamentar timp de 6 luni, după care îl propune șeful OPC. Păi nu mai vreți sa discutăm despre infracțiuni domnul Guran?! Nu mai vreți să discutăm despre situația din Dâmbovița?! Nu mai ești preocupat de asanarea politicii în Dâmbovița?! De Slăvilă ai auzit?!

Poliția nu a luat nicio măsură crezând ca Guran e veșnic. Și transmit șefului interimar al Poliției Județene că au mai fost și alții care au crezut ca Reich-ul durează o mie de ani… Nu a durat. Domnul Guran mai are foarte puțin… Până atunci o să-i răspundem așa cum am făcut tot timpul: câștigând alegerile și la Cojasca și la Braniștea. Domnul Guran nu are ce să mai câștige pentru că viața e cinstită”, a declarat astăzi deputatul social democrat.

Leave A Response »