Președintele Chindiei, Marcel Ghergu, în corner și cu zilele numărate la club. Se „joacă” de-a transferurile și destabilizează echipa când autoritățile fac eforturi financiare uriașe și investesc zeci de milioane de euro în infrastructura sportivă. Corneliu Ștefan (CJD) și Cristian Stan (PMT) nemulțumiți și revoltați.

Ana Maria Popescu 05/08/2022 0
Președintele Chindiei, Marcel Ghergu, în corner și cu zilele numărate la club. Se „joacă” de-a transferurile și destabilizează echipa când autoritățile fac eforturi financiare uriașe și investesc zeci de milioane de euro în infrastructura sportivă. Corneliu Ștefan (CJD) și Cristian Stan (PMT) nemulțumiți și revoltați.

Marcel Ghergu are zilele numărate la Chindia, după ce a intrat în dizgrațiile principalilor finanțatori ai clubului: Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița și Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște.

Se pare că politica de transferuri adoptată de Ghergu îi nemulțumește profund pe cei doi finanțatori, care dau bani grei clubului și fără susținerea cărora echipa de fotbal nu ar exista, cel puțin nu în Liga I, iar transferul în plin campionat al lui Marco Dulca la FCSB a umplut paharul răbdării și al nemulțumirilor finanțatorilor care l-au băgat în „corner” pe Marcel Ghergu.

Liderii de la Consiliul Județean Dâmbovița și Primăria Târgoviște s-au săturat se pare de modul cum manageriază clubul Marcel Ghergu, dar mai ales că lăsă jucători importanți pentru echipă să plece foarte ușor de la Chindia și nici nu aduce înlocuitori puternici pentru aceștia. Pe surse am aflat că atât președintele CJD, Corneliu Ștefan, cât și primarul Târgoviștei, Cristian Stan, intenționează ca în perioada următoare, după ceea ce s-a întâmplat cu Dulca, să verifice contractele jucătorilor, clauzele de reziliere, dar și să facă o analiză serioasă a achizițiilor la echipă.

„Nu se mai poate așa”, i-ar fi transmis aseară, telefonic, președintele Corneliu Ștefan lui Marcel Ghergu, după conferința de presă susținută de conducerea Primăriei la Stadionul „Eugen Popescu”, conferință în care președintele Chindiei a cam fost ignorat și de primarul Cristian Stan, acesta nefiind invitat la declarații. Pe surse am aflat că președintele CJD ar fi reproșat faptul că se luptă să construiască un stadion nou pe terenul de la UM Gară, administrația târgovișteană depune eforturi uriașe să finalizeze reconstrucția Stadionului „Eugen Popescu”, că se investesc zeci de milioane de euro în construcția de arene sportive, în condiții și salarii pentru jucători și nu numai, iar Marcel Ghergu pune echipa pe butuci, prin politica sa de transferuri și își bate joc de eforturile depuse de administrația locală și județeană pentru ca fotbalul să fie cu adevărat „rege” în Târgoviște și Dâmbovița.

„Dacă pierzi un jucător important, poate conta foarte mult. Eu nu o să mai agreez această modalitate de lucru și, sunt convins, nici domnul președinte al Consiliului Județean Dâmbovița. Vreau foarte mult ca echipa să fie bazată pe jucători de-ai noștri, iar în viitorul mai mult sau mai puțin apropiat, de ce nu, și pe niște antrenori tineri din Târgoviște. Nu separați echipa de administrația locală, pentru că nu exista echipa fără administrația locală. Încet, încet, vrem să schimbăm lucrurile la Chindia și să fie totul mai transparent”, a transmis și primarul Cristian Stan în cadrul unei emisiuni la un post local de televiziune.

Așadar, fără susținerea celor doi principali finanțatori, Marcel Ghergu are zilele numărate în fruntea FC Chindia. Rămâne de văzut doar dacă acesta va demisiona sau va fi demis, până nu va duce „în cap” echipa, care până acum se descurcă bine fără ca Ghergu să aibă însă vreun merit…

Leave A Response »