Președintele ALDE Dâmbovița, Ionel Petre, a votat pentru alegerile europarlamentare la Târgoviște, la Colegiul Național „Constantin Cantacuzino”

Președintele ALDE Dâmbovița, Ionel Petre, a votat astăzi pentru alegerile europarlamentare în municipiul Târgoviște, la secția de votare de la Colegiul Național „Constantin Cantacuzino”. Liderul ALDE a declarat că a votat pentru ca România să fie egală cu celelalte țări din Uniunea Europeană, iar românii să fie tratați corect și egal cu ceilalți cetățeni ai Europei.

„Mi-am exercitat dreptul la vot, datoria de a vota… Întotdeauna am fost o persoană responsabilă. Am ales să votez în Târgoviște pentru că aici îmi trăiesc mare parte din activitatea politică și nu numai. Am votat pentru că îmi doresc o Românie respectată, o Românie demnă în Europa, îmi doresc ca românii să fie respectați în Europa și mizez pe profesionalismul echipei pe care am susținut-o pentru ca România să fie văzută ca egala țărilor din Uniunea Europeană. Avem responsabilitatea să ne asigurăm că oriunde ar trăi românii în Uniunea Europeană sunt tratați corect și egal cu ceilalți cetățeni ai Europei”, a declarat președintele ALDE Dâmbovița, Petre Ionel.

leave a reply