Parlamentarii dâmbovițeni, aleși pe 6 decembrie, și-au primit certificatele doveditoare. 10 senatori și deputați, de la PSD, PNL și USR-PLUS, vor reprezenta județul Dâmbovița în Parlamentul României

Parlamentarii dâmbovițeni aleși în urma scrutinului din 6 decembrie au primit astăzi, 17 decembrie, certificatele doveditoare în cadrul unui eveniment special organizat de Biroul Electoral Județean.

Au primit documentul care atestă calitatea de parlamentar pentru mandatul 2020-2024 zece senatori și deputați, după cum urmează:

  • Titus Corlățean, senator PSD
  • Virgil Guran, senator PNL
  • Dragoș Popescu, senator USR-PLUS
  • Ionuț Vulpescu, deputat PSD
  • Carmen Holban, deputat PSD
  • Radu Popa, deputat PSD
  • Marian Țachianu, deputat PSD (certificatul fiind ridicat de fiul său, în baza unei împuterniciri, deputatul aflându-se în izolare la domiciliu)
  • Gabriel Plăiașu, deputat PNL
  • Liviu Balint, deputat PNL
  • Dan Blaga, deputat USR-PLUS

La momentul înmânării certificatelor, ce a avut loc în Sala Unirii a Consiliului Județean Dâmbovița, au participat și președintele forului administrativ județean și al PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan și vicepreședintele CJ, Luciana Cristea.

La finalul evenimentul senatorul Titus Corlățean a felicitat conducerea și membrii Biroului Județean Electoral pentru modul corect și profesionist în care au gestionat scrutinul electoral, dar și colegii senatori și deputați de Dâmbovița aleși de dâmbovițeni în data de 6 decembrie. Senatorul social democrat a făcut și un apel la cooperare și solidaritate, fără să se țină cont de orgolii și ideologii politice, pentru proiectele importante care privesc dezvoltarea județului și bunăstarea dâmbovițenilor. „Mulțumim Biroului Electoral pentru că a gestionat cu profesionalism scrutinul electoral, într-o situație politică tensionată nu este chiar un lucru simplu. Felicitări pentru activitatea corectă a Biroului. Felicitări tuturor colegilor, colegelor, deputați și senatori, care au fost aleși. Succes tuturor. Cred că ar fi bine dacă putem, pe filiera județeană, să încercăm să strângem rândurile atunci când va fi cazul de proiecte care depășesc interesul pur ideologic sau de partid. În rest, este nevoie de strângerea rândurilor pentru că va urma un an foarte dificil. Cine va fi la guvernare, cine va fi în opoziție, este o altă discuție, dar cred că este bine să încercăm împreună și să facem un parteneriat pe cât posibil… Din partea noastră va fi toată deschiderea, cu Consiliului Județean, sperăm și cu Prefectura, pentru că din păcate sunt timpuri dificile și cred că este nevoie de un efort de solidaritate. Încă o dată felicitări și mult succes tuturor!”, a transmis senatorul PSD de Dâmbovița, Titus Corlățean.

 

 

leave a reply