Parcul Industrial Moreni, model de succes economic în Dâmbovița. Obiectivele managerului Gabriel Purcaru, extinderea și crearea de noi locuri de muncă

Ana Maria Popescu 29/09/2021 0
Parcul Industrial Moreni, model de succes economic în Dâmbovița. Obiectivele managerului Gabriel Purcaru, extinderea și crearea de noi locuri de muncă

Parcul Industrial Moreni, model de succes economic în Dâmbovița și în România! Cu o implicare managerială de excepție, societatea a reușit ceea ce părea imposibil în zilele noastre: să atragă investitori, să creeze și să ofere locuri de muncă pentru locuitorii din zonă, dar și pentru cei din județele vecine.

Directorul Gabriel Purcaru merge chiar mai departe și, grație unui management corect și profesionist, alături de o echipă care se implică și a înțeles provocările economice ale momentului, are în proiect extinderea Parcului Industrial, procedură în curs de realizare. Obiectivul asumat al lui Gabriel Purcaru, din prima zi de când ocupă fotoliul de director al SC Parc Industrial Moreni, este crearea de locuri de muncă.

„Potrivit legii, această procedură trebuie să urmeze anumiți pași, însă, până la sfârșitul anului o vom încheia. Există cerere foarte mare de la antreprenori care vor să închirieze spații în Parc, dar, pentru moment, nu mai avem nimic disponibil. Vom construi aici două hale și am în plan un proiect mult mai amplu, care, pe lângă construcția de noi spații, va viza și amenajări exterioare, mă refer la infrastructura rutieră, la iluminat, și multe altele. Împreună cu colegii mei căutăm, în fiecare zi, soluții și sunt convins că împreună, pentru că întreg colectivul este format din oameni profesioniști, pe care mă pot baza, sigur vom găsi rezolvare pentru fiecare problemă sau provocare”, a declarat Gabriel Purcaru.

În momentul de față, în Parcul Industrial Moreni există peste 90 de locuri de muncă disponibile, în domeniile confecții, confecții metalice, prelucrare lemn, asamblare cablaje auto.

Leave A Response »