(P) Super petrecere de Halloween, în Class Park Residence

Deja tradiționale, petrecerile organizate de Class Park Residence pentru mica – dar omogena – comunitate din cel mai tânăr cartier al Târgoviștei, au ajuns… de poveste, în cel mai pozitiv și mai bun sens cu putință.

Cea de a doua ediție a ”Halloween Party”, care anul acesta s-a suprapus cu sărbătoarea ”Zilei Recoltei”, a adus în Class Park nu doar pe cei din cartier, ci și mulți oaspeți din exterior, atrași de renumele petrecerilor de aici.

Ca și anul trecut, elementul care a făcut diferența a fost implicarea locatarilor, care s-au întrecut în a pune pe masă bucate făcute în casă. Gemuri, compoturi, conserve de toamnă, prăjituri făcute în casă și mulțime de alte bunătăți, spre deliciul celor mici. Tot pentru cei mici, organizatorii au construit un manej în care doi ponei – Bandit și Mircea – au atras ca un magnet toţi copii, care au călărit, hrănit, alintat superbele animale. Pe lângă ponei, cei mici au putut admira şi alinta mai mulţi iepuraşi+coconaşi, de asemenea îndrăgiţi instantaneu de cei mici!

Pentru mici şi mari, au fost şi multe concursuri care mai de care mai… gustat! Concurs de gătit, concurs de pictat dovleci, de tras sfoara, de aruncat potcoave… şi lista continuă.

Cum era de aşteptat, a ieşit o distracţie de zile mari, pentru toți cei care, sâmbătă, au petrecut dubla sărbătoare în Class Park Residence.

Imagini: preluare Columna TV

leave a reply