(P) EVENIMENT: Class Park Residence organizează ”ZIUA PORȚILOR DESCHISE”

Sâmbătă, 23 Noiembrie, între orele 10 și 17, Class Park Residence organizează ZIUA PORȚILOR DESCHISE. Probabil primul eveniment de acest gen, organizat de un dezvoltator imobiliar în Târgoviște, cel puțin, este totuși comun în occident, acolo unde se înțelege mai bine faptul că potențialii clienți trebuie să aibă la dispoziție toate informațiile necesare pentru a-și forma o opinie în legătură cu apartamentele ce li se oferă, dar și despre cartierul în ansamblu, cu toate facilitățile și dotările.

Ce înseamnă ”ZIUA PORȚILOR DESCHISE”? În primul rând, o bună ocazie de a vedea ce înseamnă Class Park. Doritorii pot intra liber în Class Park și pot vizita apartamentele model, mobilate și utilate complet, din blocul M5, bloc finalizat chiar în această toamnă.

Practic, vizitatorii sunt invitați să vadă ce înseamnă Class Park Residence ca și comunitate, calitate, stil de viață. Cei care își doresc o locuință, pot vedea cu ochii lor ce însemnă Class Park: locuințe spațioase, luminoase, primitoare. Și la un preț accesibil!

Dezvoltatorul pune la bătaie și o ofertă extreme de tentantă, cu acest prilej: apartament de două camera, complet mobilat și dotat, cu loc de parcare, clasa energetica A, la prețul de doar 39.917 euro! Apartamentul este situat la etajul 1 din blocul M5, un bloc P+4 și are 57 mp.

Dacă cei mai mulți dezvoltatori imobiliari se plâng de lipsa clienților, remarcabil este că în Class Park, peste 60% din locuințe au fost vândute încă din timpul construcției blocurilor!

Așadar, sâmbătă, între 10:00 și 17:00, sunteți așteptați în cel mai nou cartier al Târgoviștei, Class Park (intrarea din strada Magrini), la ZIUA PORȚILOR DESCHISE.

leave a reply