Moment festiv la sediul Jandarmeriei Dâmbovița. Sergent-major Ionescu Alina-Maria, subofiţer la structura de marketing și achiziții, a depus Jurământul Militar

Depunerea Jurământului Militar, la început de carieră, a fost principalul subiect al unei festivităţi ce a avut loc astăzi, 21 februarie a.c., la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean „Mircea cel Bătrân” Dâmboviţa.

Un nou subofițer s-a alăturat astfel colectivului, urmând să își desfășoare activitatea în domeniul achizițiilor publice.

Ceremonia a debutat cu intonarea Imnului Naţional al României, după care a urmat momentul depunerii Jurământului Militar de către sergent-major Ionescu Alina-Maria, subofiţer la structura de marketing și achiziții.

Aceasta a fost urmată de rostirea rugăciunii de sacralizare a jurământului, de către preotul militar Fluture Mihai din cadrul Garnizoanei Târgoviște.

La finalul activității, colonel Matei Viorel, inspector şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa a urat colegei noastre „sănătate, putere de muncă şi succes în activitate”.

Informare, Relații Publice şi cu Publicul

leave a reply