Ministrul Fondurilor Europene prezent la Targoviste si Pucioasa

Astăzi autoritățile publice locale și județene, ai mediului privat din Dâmbovița, politicieni și directori de deconcentrate, au participat la o dezbatere pe programele cu finanțare din fonduri europene, prezentate de ministrul Fondurilor Europene. Au fost prezentate oportunitățile de finanțare pe Programul Operațional Regional, Programul Național de Dezvoltare Rurală, Programul Operațional Infrastructură Mare  și Programul Operațional Capital Uman. Scopul programului Operaţional Capital Uman 2014 – 2020 este de a susţine ocuparea locurilor de muncă în special de către tineri şi de către persoane care au dificultăţi în găsirea unui loc de muncă, incluziunea socială şi combaterea sărăciei, precum şi promovarea măsurilor în vederea educării şi dezvoltării competenţelor capitalului uman.
Vizita-MARIUS-NICA-29.05.2015


 

 

 

Imediat dupa dezbatere Ministrul Fondurilor Europene, Marius  Nica, împreună cu președintele CJD, Adrian Țuțuianu, au mers  la Pucioasa, pentru a participa la inaugurarea stației de epurare.

Inaugurare Statie Epurare Pucioasa Inaugurare Statie Epurare Pucioasa 2 Inaugurare Statie Epurare Pucioasa 1

 

 

 

 

 

La eveniment au mai participat: primarul oraşului Pucioasa, Dănuţ Bădău, directorul general al Companiei de Apă – Mircea Constantin, reprezentanţi ai constructorilor, salariați ai Companiei de Apă Târgoviște – Dâmbovița.

 

 

sursa foto: www.tvpartener.ro

leave a reply