Mesajul președintelui PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, la un an de la depunerea candidaturii pentru președinția partidului: „Nu doar că suntem pe drumul cel bun, dar am câștigat și tot ceea ce se poate câștiga în luptele electorale în 2020”

Ana Maria Popescu 10/01/2021 0
Mesajul președintelui PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, la un an de la depunerea candidaturii pentru președinția partidului: „Nu doar că suntem pe drumul cel bun, dar am câștigat și tot ceea ce se poate câștiga în luptele electorale în 2020”

Astăzi, se împlinește un an de când actualul președinte al Organizației PSD Dâmbovița și-a anunțat candidatura pentru președinția social-democraților dâmbovițeni.

La un an de la acel moment, Corneliu Ștefan a transmis din nou mulțumiri echipei de parlamentari, primari, consilieri locali și județeni, cu sprijinul cărora președintele PSD Dâmbovița declară că „a luat taurul de coarne”.

Vă reamintim că, la momentul ianuarie 2020, a fost pentru prima oară în istoria PSD Dâmbovița când două echipe se „luptau” pentru președinția partidului, fiecare având o altă viziune de viitor pentru formațiune.

„Era nevoie, la acel moment, de un suflu nou, dar mai ales de restabilirea democrației interne și a echilibrului într-o organizație tot mai divizată. Pentru PSD DÂMBOVIŢA era momentul propice în care un restart era mai mult decât necesar. Oricare altă variantă decât cea care avea să ducă la schimbarea mentalității ar fi însemnat, pentru social-democrația dâmbovițeană, încremenirea într-un moment care nu mai avea nicio legătură cu ceea își doreau dâmbovițenii, ar fi fost un regres față de ceea ce înseamnă PSD. A fost pentru prima dată când, în competiția internă a PSD DÂMBOVIȚA, erau înscrise două echipe, fiecare având planurile ei în ceea ce privește viitorul social-democrației dâmbovițene. Nu am fost singur în lupta pentru readucerea organizației pe drumul cel bun. Am avut alături o echipă formidabilă de parlamentari, primari, consilieri locali și județeni. Taurul a fost luat de coarne și s-a dovedit că a fost cel mai bun lucru pentru oameni. Atât pentru PSD DÂMBOVIŢA, cât și pentru cei care și-au pus speranța în noi.

Momentul ianuarie 2020 este o obligație pe care alături de senatorul Titus Corlăţean, primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, ne-am asumat-o față de oamenii acestui județ. Nu doar că suntem pe drumul cel bun, dar am câștigat și tot ceea ce se poate câștiga în luptele electorale în 2020. Împreună pentru Dâmbovița”.

Vă reamintim că, la 19 ianuarie 2020, deputatul Corneliu Ștefan câștiga detașat președinția PSD Dâmbovița în fața contracandidatului său, europarlamentarul Rovana Plumb.

Leave A Response »