Meciul de fotbal dintre echipa Consiliului Județean Dâmbovița și primarii din județ, una dintre cele mai așteptate confruntări sportive din cadrul „Zilelor Județului Dâmbovița”

Pe terenul sintetic de la Complexul Turistic de Natație a avut loc una dintre cele mai așteptate confruntări sportive din cadrul „Zilelor Județului Dâmbovița”! Este vorba de meciul de fotbal dintre echipa Consiliului Județean Dâmbovița, căreia i s-a alăturat și parlamentari și șefi de instituții din subordinea forului județean, și cea a primarilor din județ, de toate culorile politice, căreia i s-au alăturat și reprezentanți ai societăților din subordine și consilieri locali. A fost un meci frumos, cu jucători extrem de competitivi și dornici de victorie, cu multe faze de atac spectaculoase, șuturi pe poartă și la fel de multe goluri.

Chiar dacă au existat și faulturi și accidentări, a fost o partidă în care cel mai mult a contat plăcerea de a juca fotbal, iar la final cu toții au tras concluzia că primarii, consilierii și Consiliul Județean Dâmbovița fac parte din aceiași echipă, cea care iubește județul Dâmbovița și luptă în fiecare zi pentru dezvoltarea lui.  

leave a reply