Marin Antonescu (PDL): ”cel mai prost guvern din istoria modernă a României”

”Guvernul Ponta este unul dintre cele mai proaste guverne din istoria recentă a României”! Afirmația, de loc magulitoare la adresa guvernaților, a fost făcută de democrat-liberalul Marin Antonescu, în conferința de presă a PDL Dâmbovița.

Antonescu amintește că cele aproximativ 16 luni de când Victor Ponta a preluat frâiele guvernului au însemnat stoparea învestițiilor nu doar în Dâmboviața, ci în toată țara: În afara unor exerciții de imagine și a uor proiecte mai mult s-au mai puțin lipsite de consistență, guvernul condus de Victor Ponta nu a realizat nimic concret, fapt pentru care nivelul de trai se degradează continuu, afirmă Marin Antonescu.

Liderul democrat-liberal avertizează că măsurile sociale populiste luate de guvern nu doar că nu vor fi în mod rfeal de folos celor cărora le sunt destinate, dar grevează și mai mult șubredul echilibru al economiei românești.

  • că nivelul de trai se degradează continuu nici nu’i rău.
    oile care au votat acest guvern de lupi, şi care vor avea cel mai mult de suferit, să priceapă pe propria piele nenorocirea ce’au făcut’o.
    mă refer, desigur, la oile care vor mai vieţui pînă la viitoarele alegeri. 🙁

leave a reply