Liviu Dragnea: Voi propune colegilor mei ca fiecare presedinte de organizatie sa fie ales de toti membrii din organizatie

Ales, duminica,  in functia de presedinte al PSD, Liviu Dragnea a anuntat deja ca va propune mai multe schimbari in cadrul partidului. Acesta intentioneaza sa modifice Statutul PSD pentru ca toti presedintii de organizatie sa fie alesi de toti membrii din organizatia respectiva, asa cum s-a intamplat duminica.

„Mâine (n.r. — luni, la ședința Comitetului Executiv Național) vom stabili care sunt funcțiile pentru care colegii mei pot să-și depună candidaturile, respectiv președinte executiv, vicepreședinți și celelalte funcții. Sper ca la Congres să fie o competiție corectă, sper ca după Congres tot partidul să înceapă să se organizeze pentru alegerile locale. Voi propune colegilor mei ca în noul Statut, așa cum președintele partidului este ales de către toți membrii din țară, fiecare președinte de organizație să fie ales de toți membrii din organizație”, a spus Dragnea la sediul central al PSD.

Proaspatul presedinte PSD, a declarat ca va propune de asemenea ca lista de consilieri locali sa fie validata sau invalidata de catre cetateni printr-o consultare populara larga.

Vom vedea daca aceasta decizie este benefica Partidului Social Democrat cand pentru un post de presedinte al organizatiei, se vor bate mai multi candidati si vor exista contestatii, aparand astfel inevitabilele certuri in mass-media.

leave a reply