Liceul Ciorănescu (fost Nr.1) are, de azi, un cabinet stomatologic modern

Primarul municipiului Târgoviște, Gabriel Boriga, a participat astăzi, alaturi de viceprimarii Eugen Patrascu si Ciprian Prisacaru, la inaugurarea unui modern cabinet stomatologic, la Liceul Tehnologic “Nicolae Cioranescu”.
Primaria Municipiului Targoviste a suportat costurile aparaturii din acest cabinet, prin Directia de Asistenta Sociala, reprezentata de Delia Stanescu, director si Marcela Iordache, director adjunct.
Gabriel Boriga, edilul orasului a tinut sa felicite intreaga echipa ce s-a ocupat de acest proiect pentru rezultatele vizibile in acest sens.
“Ma bucur ca in comunitatea de invatamant din Targoviste exista acum si astfel de cabinete stomatologice unde serviciile medicale sunt gratuite pentru elevi . Nu se deosebeste cu nimic ceea ce gasiti aici, intr-un cabinet stomatologic din  liceu si de ceea ce este intr un cabinet privat. Primaria s-a implicat si se implica cu dotarea cabinetelor medicale si stomatologice.  Este de datoia noastra sa sustiem invatamantul, sanatatea, infrastructura. Astea sunt prioritatile mele ca primar pe care imi doresc sa le duc la bun sfarsit.”, a declarat Gabriel Boriga.

Sursa: www.oficialmedia.ro

leave a reply