La Pucioasa, PNL este în degringoladă. PC îşi consolidează poziţia.

Ziua de joi, 28 noiembrie, a fost una destul de agitată pentru politichia dâmbovițeană. În USL, două dintre cele trei partide au avut de luat decizii importante. Dacă PNL a decapitat două organizații, printre care cea din Pucioasa, condusă chiar de primarul orașului, la PC s-a deschis sezonul de… achiziții! Sau, cum se spune, când unul plânge, celălalt râde.
În timp ce Biroul Județean al PNL decidea soarta preşedintelui PNL Pucioasa, Dănuţ Bădău, zgomotosul primar al oraşului, conservatorii aveau, tot la Pucioasa, o ședință cel puțin… specială! Dan Sprinceană, liderul conservatorilor din oraș, alături de noua echipă de la judeţ, în frunte cu deputatul Georgică Dumitru (preşedintele PC Dâmboviţa) anunța strategia PC pentru europarlamentare, în orașul de sub Patrana.
Cum Sprînceană a declarat în repetate rânduri că vrea să-și ia revanșa în disputa cu Bădău, după ce a fost învins la… mustață de două ori, demiterea lui Bădău din fruntea organizației PNL și (probabil) retragerea sprijinului liberalilor pentru un nou mandat ar putea însemna o șansă extraordinară pentru PC.
Surse din PC Dâmbovița vorbesc despre o spectaculoasă politică de ”achiziții”, la Pucioasa. Se pare că e vorba de oameni cu bun renume în oraș, personalități din mai multe domenii, care ar fi acceptat propunerea conservatorilor de a intra în partid. Dacă zvonurile se adeveresc, PC ar putea deveni un jucător important în Pucioasa și în zona de nord a județului.

leave a reply