LA INSTITUTUL DE CERCETARE ȘTIINȚIFICĂ ȘI TEHNOLOGICĂ MULTIDISCIPLINARĂ AL UNIVERSITĂŢII VALAHIA din TARGOVISTE S-A SCHIMBAT CONDUCEREA

Pe 8 februarie, a fost ales noul director al Institutului de Cercetare Științifică și Tehnologică Multidisciplinară al Universităţii Valahia. Gabriela Teodorescu, prorector Cercetare și Creație Artistică, singurul candidat pentru funcția de director al I.C.S.T.M, a câștigat concursul cu 15 din cele 16 voturi exprimate, din totalul celor 18 alegători cu drept de vot, așa cum se precizează pe site-ul Universității Valahia.

Teodorescu

Prorectorul UVT, Gabriela Teodorescu, îl înlocuiește pe fostul director al Institutului, profesor Marius Badea, care a ocupat această funcție până acum. Noua funcție va fi validată, însă, în prima ședință a noului Senat, în perioada următoare.

Universitatea Valahia se află în această perioadă în plin proces de alegeri pentru toate structurile universității.

În afara directorului ICSTM, au fost aleși membrii Consiliilor pentru toate facultățile din cadrul universității și pentru Senat, în toate structurile universității. Urmează alegerea președintelui Senatului.

Peste o săptămână se vor depune candidaturile pentru funcția de rector al universității, iar rezultatele alegerilor vor fi validate, potrivit calendarului, pe 31 martie.

În perioada aprilie-mai, va avea loc numirea prorectorilor, selectarea decanilor și numirea prodecanilor.

Actualul rector al universității, Călin Oros, și-a anunțat deja intenția de a mai candida pentru un mandat la conducerea universității târgoviștene.

 

 

 

 

Sursa: gazetadambovitei.ro

leave a reply