Ionuț Săvoiu, numit Secretar de Stat în Ministerul Transporturilor, la propunerea președintelui PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

Social democratul Ionuț Săvoiu numit Secretar de Stat în Ministerul Transporturilor!

Decizia de numire a fost semnată de primul-ministru al României, Nicolae Ciucă, și publicată în Monitorul Oficial.

Ionuț Săvoiu a fost deputat în Parlamentul României în perioada 2012-2016, din partea PSD, ulterior a ocupat postul de administrator public al județului Dâmbovița, iar în prezent este consilier județean.

„Îl cunosc pe Ionuț de multă vreme, am fost colegi în Parlament între 2012 și 2016, ne știm dinainte de 2012 (…) am nevoie de Ionuț să vină în Minister și să mă ajute”, transmitea pe 27 decembrie 2021, la Târgoviște, ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.

Președintele Consiliului Județean și PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a declarat în această seară la o emisiune tv că el este cel care l-a propus pe Ionuț Săvoiu pentru funcția de Ministru Secretar de Stat la Ministerul Transporturilor și că este convins că acesta va fi de mare ajutor județului, administrației județene și va munci foarte mult, așa cum a făcut și până acum, pentru implementarea proiectelor importantă de infrastructură ale județului. „Dacă aveam vreo urmă de neîncredere în Ionuț Săvoiu nu-l propuneam Ministru Secretar de Stat la Ministerul Transporturilor”, a declarat președintele CJD și PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

 

 

leave a reply