Ionuț SĂVOIU: ”Cred în angajamentul premierului”

Vizita prim-ministrului Victor ponta în Dâmbovița a reaprins speranțele în legătură cu proiectele de investiții din județ. Unul dintre proiectele ”tăiate” de la finanțare anul trecut, respectiv modernizarea DN 7 pe segmentul Bâldana-Titu, a revenit pe lista de priorități a Guvernului. Cel puți, așa a declarat Victor Ponta, la Găești.

Parte a memorandumului semnat cu Grupul Renault, care a avut drept finalitate investiția RTR Titu, segmentul Bâldana-Titu este extrem de important pentru circulația din sudul județului și o importantă legătură între zona legumicolă Lungulețu – Slobozia Moară și București.

Unul dintre susținătorii declarați ai proiectului, dep. Ionuț Săvoiu, a declarat pentru dambovita24.ro că promisiunea premierului reprezintă o veste excelentă pentru dâmbovițeni și că nu are nicio emoție în ceea ce privește materializarea promisiunii făcută de Victor Ponta.

”Premierul a angajat public Guvernul în acest proiect și sunt convins că va fi dus la bun sfârșit. Se confirmă ceea ce spuneam încă de anul trecut, adică în bugetul pe 2014 este prins și acest proiect important pentru Dâmbovița”, a spus deputatul social-democrat, adăugând: ”cred în angajamentul premierului”.

Cât privește posibilitatea de a lărgi DN7 la patru benzi  și pe segmentul Titu-Găești, Ionuț Săvoiu a declarat că proiectul reprezintă o ”preocupare de perspectivă”, dat fiind că găeștenii au acces facil la A1, spre deosebire de ci din zona Titu.

  • Vorbe,domnule…lumea s-a saturat de vorbe….ati promis multe si nimic…ati venit la putere,de fapt la furat si atat,mai aruncati cateva vorbe si firimituri la amaratii din mediul rural care v-au votat,care impotriva PDL-ului,care pe zahar si ulei,sau pe bautura la birtul din capul satului…Tocmai dumneata promiti sosele..poate noi lucrari pentru compania dumneata,asta trebuie sa stie alegatorii…

leave a reply