Ionut Lascaie, singurul candidat la sefia TSD Dambovita pana la acest moment

In sfarsit exista competitie la alegerile din cadrul PSD Dambovita. Daca pana acum alegerile din cadrul structurilor PSD Dambovita au decurs fara probleme, principiul fiind candidatul si functia, iata ca acum se anunta o lupta interesanta pentru functia de presedinte TSD Dambovita. De altfel, aceasta functie a fost cea mai dorita si in 2013.

La acest moment, singura persoana care si-a depus candidatura este Ionut Lascaie, directorul Centrului Judetean de Cultura Dambovita.  Chiar daca inca nu si-a depus candidatura, Liviu Vasilescu, actualul presedinte TSD Dambovita, a anuntat ca va mai candida pentru inca un mandat, cu toate ca cel care tocmai se incheie a fost unul cu mai multe realizari negative decat pozitive.

Conform surselor noastre, alaturi de Ionut Lascaie, este consilierul judetean Cristin Iacobuta care va candida pentru functia de presedinte executiv in echipa lui Lascaie.

Conferinta in cadrul careia se va alege noua structura de conducere a TSD Dambovita va avea loc pe 9 septembrie, la Casa Sindicatelor din Targoviste.

Ramane de vazut  daca si de data aceasta, seniorii din PSD Dambovita se vor implica in lupta pentru sefia Tineretului Social Democrat Dambovita

 

 

leave a reply