Investiții și proiecte de dezvoltare, cartea de vizită a actualului primar de la Răzvad.

În ultimii ani comuna Răzvad a cunoscut o dezvoltare fără precedent, administrația locală, condusă de primarul Emanuel Spătaru, reușind să atragă sume importante din fonduri europene, guvernamentale, județene și să implementeze zeci de proicte în toate domeniile. S-a investit foarte mult în infrastructura educațională, iar noile condiții de studiu din unitățile de învățământ modernizate au readus „acasă” mare parte din elevii care migraseră către școli din municipiul Târgoviște. De asemenea, s-au implementat proiecte de reabilitare și modernizare a infrastructurii de drumuri, s-a lucrat la extinderea rețelei de canalizare, a rețelei de apă, a fost modernizat iluminatul public…

Și transformarea comunei Răzvad va continua… Primarul Emanuel Spătaru îi asigură pe răzvădeni că proiectele gândite pentru următorii ani vor face din Răzvad o comună cu adevărat europeană.

„Am gândit proiecte și pentru acest an, dar și pentru următorii ani. Comuna Răzvad se va moderniza în fiecare zi, comuna Răzvad se va transforma în fiecare zi și veți vedea că în următorii ani vom reuși să punem la punct toate detaliile rămase pentru ca și comuna Răzvad să fie una europeană. În momentul de față, lucrăm la proiectele pentru următorii 4 ani și am să vă spun așa foarte succint, pentru că nu vreau să vă plictisesc.

Pentru următorii ani vom reuși să avem câte un loc de joacă pentru fiecare sat, vom reuși să avem câte un teren multifuncțional atât de fotbal, cât și tenis și nu numai, care să deservească iarăși fiecare sat. Vor reuși să ducem trama stradală până la ultima casă, respectiv de la punctul Primărie, până pe Luncă și până pe strada Ploiești, vom reuși să facem șanț, trotuar, podeț și piste de biciclete astfel încât întreaga comună să poată fi străbătută cu bicicleta.

În momentul de față mai avem de extins 13 km de rețea de canalizare. Asta înseamnă ca în întregime comuna Răzvad să beneficieze de canalizare, iar acești 13 km se regăsesc în acest proiect prin Programul Operațional Infrastructură Mare

În ceea ce privește rețeaua de gaze – vorbim aici de 11 km de rețea – se va realiza prin Programul „Anghel Saligny. Spun asta cu certitudine pentru că atât a avut și rețeaua de apă pe care am introdus-o în satul Gorgota și asta înseamnă să ducem până la ultima casă. La fel a fost dusă și rețeaua de iluminat public, la fel a fost dusă și rețeaua de apă, cu tot cu branșamente, până la ultima casă din satul Gorgota și din comuna Răzvad.

Sunt foarte multe proiecte pe care le avem pregătite pentru următorii ani. am încredere că răzvădenii vor fi alături de echipa mea, vor fi alături de mine și de această dată și îi invit în data de 09 iunie să vină la vot și să voteze cu toată încrederea Emanuel Spătaru, să voteze cu toată încrederea echipa de consilieri locali PSD Răzvad, cât și echipa Consiliului Județean. Doar împreună putem reuși! Doar împreună putem face proiectele pe care le-am discutat și de care avem cu toții nevoie. Dragii mei, vă mulțumesc și ne vedem în continuare…”, a transmis primarul comunei Răzvad, Emanuel Spătaru.

leave a reply