Întâlnire plină de veselie și cadouri la Partidul Social Democrat. Copiii, oaspeți ai deputatului Carmen Holban și ai liderilor social democrați

Femeile social democrate din Târgoviște nu au lăsat ploaia și vremea mohorâtă să strice Ziua Copilului și au organizat un eveniment special, plin de zâmbete și voie bună, pentru copiii din municipiu, la sediul partidului. Inițiativa a aparținut deputatului Carmen Holban, președinte OFSD Târgoviște, însă nu au putut sta departe de zâmbetele și bucuria copiilor nici președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, secretarul executiv Cristian Stan, președinte al PSD Târgoviște și primar al municipiului, vicepreședintele CJD, Luciana Cristea, viceprimarul Târgoviștei, Monica Ilie.

Cu toții au sărbătorit alături de cei mici un 1 Iunie așa cum se cuvine, cu bucurie, concursuri de desen și multe cadouri.

„Ultimul an a fost unul greu, de care noi adulții ne-am tot plâns. Și totuși… Să privim lumea și prin ochi de copil. Astăzi, ne-am bucurat la sediul PSD Dâmbovița de toată energia și fericirea celor mici. Am învățat să vedem binele din orice situație, să zâmbim mai des, să ne bucurăm mai des de lucruri simple și de apropierea celor dragi. În plus, am primit de la oaspeții noștri mici, dar extrem de inimoși și talentați, o adevărată frescă a copilăriei, motiv pentru care le mulțumim.

Am organizat acest eveniment la sediul PSD pentru că noi, femeile social democrate ne-am dorit să regăsim zâmbetele copiilor. Toți copiii sunt minunați, astăzi este o zi minunată. Chiar dacă a plouat, bucuria copiilor ne-a umplut sufletele de mulțumire și fericire. Ne-am bucurat să fim în preajma lor, să le oferim cadouri, să desenăm și să petrecem împreună o zi specială.

La mulți ani, copii! 1 iunie este doar un reper, pe care îmi doresc să îl sărbătoriți în fiecare zi. Iar adulților le doresc să fie, din când în când, copii!”, a declarat deputat Carmen Holban, președinte OFSD Târgoviște.

„Este un moment plin de bucurie astăzi la PSD Dâmbovița și vreau să mulțumesc tuturor pentru implicare. Am primit și un cadou de la un copil, un  desen minunat pentru sufletul meu de copil. Mulțumesc tuturor copiilor! Cu siguranță vom relua organizarea de asemenea manifestări, copiii merită toată atenția și dragostea noastră. La Mulți Ani tuturor copiilor, atât celor mici, cât și celor mari! Multă sănătate tuturor, copii și părinți, și un an bun și liniștit!”, a transmis președintele CJD și PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

„Astăzi niciun copil nu a plecat de la sediul PSD fără cadou, după ce au desenat și ne-am bucurat alături de ei în această zi specială. La mulți ani tuturor copiilor! Doresc tuturor copiilor, dar și părinților și bunicilor, să fie sănătoși și să ne revedem cu bine!”, a declarat primarul Târgoviștei, Cristian Stan, secretar executiv PSD Dâmbovița, președinte PSD Târgoviște.

leave a reply