Inedit: vom avea târg săptămanal, chiar în buricul târgului?!

Președintele CJD, Adrian Țuțuianu, a declarat că proiectul piețelor volante, unde să se comercializeze produse tradiționale și unde producătorii dâmbovițeni ar putea să-și aducă produsele o dată pe săptămână, nu a fost abandonat. Dimpotrivă, mai marele peste județ a anunțat chiar că a discutat cu primarul municipiului despre proiect.

”Am convenit cu primarul Târgoviştei, Gabriel Boriga, să ne hotărâm la una din următoarele variante: o parte din platoul Prefecturii, să blocăm o arteră de circulaţia şi aici sunt două variante Bulevardul de la Mondial până la Casa Sindicatelor, care să fie şi alee pietonală în zilele respective, sau varianta doi, care mi se pare mie mai fezabilă, să fie între Biblioteca Judeţeană şi Biserica Stelea”, a spus Adrian Țuțuianu.

Acest târg săptămânal va fi rezultatul parteneriatului dintre Camera Agricolă Dâmboviţa, Consiliul Județean – prin Centrul Judeeţan de Cultură şi Consiliul Local Municipal Târgovişte.

”Camera Agricolă şi Centrul Judeţean de Cultură vor trebui să asigure identificarea producătorilor particulari, vor trebui să găsească soluţii pentru o atmosferă elegantă, care să ne facă cinste şi nouă şi municipalităţii și să sprijine şi producătorul tradiţional din Dâmboviţa”,  a precizat Țuțuianu.

Cel mai probabil, târgul săptămânal de produse tradiționale se va desfășura în zilele de sâmbătă și duminică, în fiecare săptămână, însă deocamdată nu se știe exact când va fi pus în aplicare proiectul.

leave a reply