INCREDIBIL! PDL-iștii dâmbovițeni sărbătoresc ”victoria”: locul doi în județ!

Se spune că zeii iau mințile celor pe care vor să-i piardă. Este, probabil, adevărat și în cazul zeilor cu responsabilitate… politică. După eșecul usturător (vecin cu catastrofa) înregistrat de PDL la alegerile de duminică, ne-am fi așteptat la un val de demisii și măsuri ferme pentru redresarea partidului, înainte de a se prăbuși definitiv. Cândva mândria PDL, una dintre organizațiile de frunte la nivel național, PDL Dâmbovița a reușit contraperformanța greu de egalat de a se prăbuși la 14%, după ce, ani buni, a fost principala forță politică în județ.

Cu adevărat caraghios este, însă, efortul pe care Iulian ”SĂPUIE” Vladu, preș. PDL Dâmbovița, îl depune pentru a (se) convinge că PDL este bine-mersi. Într-un comunicat de presă remis ieri, Vladu laudă ”performanța” de a fi pe locul doi în județ… fără să pară a fi conștient de ridicolul situației, dată fiind distanța enormă – de aproape  37 de procente – dintre PDL și PSD. Ca să nu mai vorbim că, în Târgoviște, PDL a fost întrecut până și de candidatul independent Mircea Diaconu!

Dar, cum spuneam, ridicolul nu ucide, iată de ce acest Agamiță Dandanache al politicii dâmbovițene (încă) mai poate să se facă de râs. Iar spre amuzamentul dvs., publicăm integral comunicatul de presă:

 Comunicat de presă

Președintele PDL Dâmbovița, Iulian Vladu, mulțumește tuturor cetățenilor care ieri au acordat votul pentru continuarea parcursului european al României.

”În ciuda trădărilor, diversiunilor și atacurilor la care a fost supus în ultima perioadă, Partidul Democrat Liberal a reușit să se claseze pe locul al doilea în preferințele electoratului dâmbovițean și pe primul loc între partidele de dreapta. Îi asigurăm pe membrii și simpatizanții noștri că vom continua să ne batem pentru dreptul de a trăi într-un județ în care să fie realizate investiții pentru oameni, în care tinerii să-și poată găsi un loc de muncă și în care instituțiile să nu mai fie folosite pe post de arme politice. Ieri, în ziua scrutinului, am asistat la o adevărată desfășurare de forțe, în care au fost angrenate toate structurile bugetare și toate resursele publice. Este anormal ca în anul 2014 electoratul să fie scos la vot prin amenințări și presiuni din partea unor personaje plătite din bani publici.

Totodată, vom face o analiză foarte serioasă asupra activităţii fiecărei organizaţii, urmând să luăm măsurile care se impun pentru a reconstrui, în Dâmboviţa, un partid puternic. Dâmboviţenii au nevoie de un PDL performant, întrucât s-a dovedit că stânga reprezintă o ofertă falimentară şi dezastruoasă – din punct de vedere investiţii şi proiecte – pentru judeţ”, a declarat Iulian Vladu.

         

 

Departamentul de Comunicare al PDL Dâmbovița

leave a reply