Început de an școlar în municipiul Târgoviște! Primarul Cristian Stan, alături de elevi și cadre didactice.

Ana Maria Popescu 13/09/2021 0
Început de an școlar în municipiul Târgoviște! Primarul Cristian Stan, alături de elevi și cadre didactice.

Emoții, provocări, speranță și încredere la debutul anului școlar în unitățile de învățământ din municipiul Târgoviște.

Miilor de elevi târgovișteni, le-a stat astăzi alături, pe lângă părinți și cadre didactice, și primarul municipiului, Cristian Stan, care i-a felicitat pentru rezultatele extraordinare obținute în anul școlar trecut, dar și pentru modul în care au făcut față provocărilor generate de pandemia cu COVID-19.

Edilul a participat la festivitățile de deschidere a anului școlar de la Liceul „Petru Cercel”, Colegiul Național „Constantin Cantacuzino”, Colegiul Național „Constantin Carabella”, Școala „Mihai Viteazul”, Școala „Coresi” și Școala Nr.2, însă prin intermediul celor doi viceprimari, Monica Ilie și Cătălin Rădulescu, și a administratorului public Gabriel Boriga, a transmis mesajul și felicitările sale tuturor elevilor din municipiu.

Fost absolvent al Colegiului Național „Constantin Carabella”, primarul Cristian Stan a participat la deschiderea anului școlar la această unitate de învățământ unde, cu nostalgie, a transmis un mesaj emoționant tuturor celor prezenți:

„Particip cu mari emoții la acest eveniment. În urmă cu 28 de ani pășeam pentru prima dată în această curte. Era un moment încărcat de emoție, din ce îmi aduc aminte, pe terenul de sport, sigur, nu erau condițiile de acum. Trebuie să avem cu toții încredere că acest an școlar va fi unul mai bun, cel puțin din punct de vedere sanitar. Vreau să felicit cadrele didactice de la Colegiul Național „Constantin Carabella” pentru ceea ce fac, pentru rezultatele senzaționale obținute, pentru că această unitate de învățământ este una de excepție. De asemenea, vreau să le transmit elevilor că sunt la început de drum, la început de carieră, iar în acest moment au în față toate posibilitățile și depinde de ei ce drum profesional își vor alege în această viață pentru a-l parcurge cu plăcere. Nu în ultimul rând, vreau să vă urez și la mulți ani, Colegiul Național Constantin Carabella a ajuns la 100 de ani de existență”

Leave A Response »