Hotelul Gâlma, modernizat și transformat într-un loc ideal de relaxare, la poalele Bucegilor.

Ana Maria Popescu 13/10/2021 0
Hotelul Gâlma, modernizat și transformat într-un loc ideal de relaxare, la poalele Bucegilor.

Hotel Gâlma***, un loc de relaxare într-o zonă cu aer curat și priveliști de poveste!

Hotelul, proaspăt renovat de Consiliul Județean Dâmbovița, prin Carpat Montana Serv, este situat pe valea râului Ialomița, într-o zona liniștită și ușor accesibilă din Drumul Național 71 (la o distanță de 45 km de municipiul Târgoviște și 25 km de Sinaia), în Comuna Moroeni, Hotelul Gâlma*** și este locul ideal atât pentru momente de relaxare cu familia, petreceri, întâlniri de afaceri, team building-uri, cursuri de formare profesională, dar și pentru alte evenimente speciale.

Hotelul are o capacitate pentru un număr de 45 de persoane, cazarea făcându-se în 18 camere duble și 2 garsoniere, foarte moderne și primitoare, fiecare dotate cu baie proprie, TV prin cablu și frigider cu minibar.

În restaurantul cu meniu a la carte, oaspeții pot servi mâncăruri tradiționale sau din bucătăria internaționala, preparate de maeștrii bucătar care, alături de conducerea unității hoteliere, sunt în permanență atenți și deschiși la cerințele și gusturile culinare ale clienților.

De asemenea, pentru a se bucura de priveliști, dar mai ales de aerul curat, administratorul unității hoteliere, Carpat Montana Serv, societate aflată în subordinea Consiliului Județean Dâmbovița, a amenajat terase moderne, luminoase și extrem de primitoare.

Aproximativ 400.000 lei a investit, numai în ultimele luni, societatea aflată în subordinea Consiliului Județean pentru realizarea teraselor, modernizarea zonei de recepție, a holurilor, camerelor, a zonei de relaxare (piscină acoperită, saună), dar și a restaurantului hotelului.

Hotelul dispune și de sală de conferințe, dar și de un teren de sport în aer liber, cu instalație de nocturnă.

Așadar, Hotelul Gâlma *** reprezintă, fără doar și poate, locul ideal dacă vrei să petreci câteva zile de relaxare și răsfăț alături de familie sau prieteni.

Tarife Cazare – lei /cameră/noapte:

  • Cameră dublă cu mic dejun:                  190 lei/noapte
  • Cameră în regim single cu mic dejun:  150 lei/noapte
  • Garsonieră cu mic dejun:                        250 lei/noapte
  • Pat suplimentar:                                       40 lei/noapte
  • Mic dejun:                                                  20 lei/zi/persoană

 

 

Leave A Response »