Horoscop, luni, 22 mai 2017. Păstrezi distanța față de anumite persoane. Cine sunt acestea

Dambovita1 22/05/2017 0

Horoscop 22 mai 2017. Previziuni pentru data de 22.05.2017! Păstrezi distanța față de anumite persoane. Cine sunt acestea

Horoscop 22 mai 2017 – Berbec

Graba este marea problemă a acestei zile. Poate duce la numeroase probleme, iar gravitatea lor va depinde de tine și de puterea ta de a te controla.

Horoscop 22 mai 2017 – Taur

Este posibil să te simți răscolit, din cauza unor tensiuni de care nu ai reușit să te eliberezi până acum. Este important să vrei să-ți menții calmul, chiar dacă nu vei reuși în totalitate.

Horoscop 22 mai 2017 – Gemeni

Te simți constrâns din mai multe direcții, iar această situație ți-ar putea afecta și încrederea în reușita unor proiecte, și încrederea în sine.

Horoscop 22 mai 2017 – Rac

Deși nu îți stă în fire, vei dori să te comporți impulsiv cu cei din jur, ca să te eliberezi de sarcinile suplimentare cu care crezi că ar încerca să te încarce.

Horoscop 22 mai 2017 – Leu

Există riscul să începi mai multe lucruri și să nu te ocupi de finalizarea lor, dar și acela de a intra în conflict cu anumite persoane din anturaj, aflate într-o dispoziție războinică.

Horoscop 22 mai 2017  Fecioară

Principala problemă a zilei vine din constrângerile pe care trebuie să le suporți în familie. Complicațiile financiare se pot înmulți, dacă vei încerca să obții mai multă libertate.

Horoscop 22 mai 2017  Balanță

La prima vedere, problemele acestei zile provin din tensiunile pe care nu ai reușit să le atenuezi, mai ales în relația de cuplu. Există însă mecanisme mai profunde care le generează.

Horoscop 22 mai 2017  Scorpion

Îți este mai ușor să te superi pe unii dintre apropiați, în special din cauza unor vorbe, decât să descoperi de ce au rostit acele cuvinte.

Horoscop 22 mai 2017  Săgetător

Orice semn de instabilitate în sentimentele celor pe care îi iubești poate duce la reacții disproporționate. Problema e că te bazezi doar pe impresii de moment.

Horoscop 22 mai 2017  Capricorn

Tensiunile pe care le acumulezi în timpul zilei vor exploda în familie. Poate că nu e nimic neobișnuit și îți sunt tolerate aceste ieșiri, dar armonia va fi diminuată.

Horoscop 22 mai 2017  Vărsător

Păstrezi distanța față de acele persoane din anturajul apropiat pe care le-ai trecut pe lista neagră a celor care te-au dezamăgit. Întrebarea e: ce rezolvi cu această atitudine?

Horoscop 22 mai 2017  Pești

Pe de o parte, ai vrea să refuzi eforturile suplimentare, indiferent ce beneficii vei obține de pe urma lor. Pe de altă parte, trebuie să accepți situația exact așa cum este.

Leave A Response »