Gică Popescu: ”Mi-e silă de ce s-a întâmplat azi în Liga a II-a!”

Chindia a câştigat ”pe bune” meciul cu Slobozia, dar a ieşit cel mai prost dintr-o etapă în care o echipă reanimată de Federaţie, Sportul, a bătut la Galaţi (!!!)(2-1), Farul a învins la scor nou-promovata Săgeata Năvodari (3-1), iar codaşa Rapid CFR Suceava s-a impus cu CS Otopeni (2-1).

Chindia a avut 2-0 după 20 de minute, cu Slobozia, prin dubla lui Cristi Cherchez, dar a terminat jocul cu emoţii, după reuşita lui Ibrian (70). Trei puncte importante – practic a treia victorie din trei jocuri acasă cu Silviu Dumitrescu antrenor – dar, per total, o atmosferă tristă, de resemnare, după o rundă cu rezultate cel puţin suspecte.

“Mi-e silă de ce s-a întâmplat astăzi. Nu mă aşteptam în niciun caz ca Sportul să bată la Galaţi. Îmi doresc acum ca Sportul să aibă acelaşi noroc ca azi şi să bată şi Suceava”, a vorbit preşedintele onorific al Chindiei, Gică Popescu.

Sportul – Suceava a fost reprogramat pentru sâmbătă, 8 iunie, iar Chindia se salvează dacă moldovenii nu bat în Capitală.

Lume puţină, tristeţe în tribune

Pe stadionul Eugen Popescu nu au fost mai mult de 700 de spectatori, de departe cea mai slabă asistenţă a Chindiei de la promovarea în Liga a II-a. “Am văzut o tribună rece, nu a mai fost ca altă dată”, a recunoscut şi Gică Popescu, căruia galeria i-a pregătit însă un banner de susţinere. “Mulţumim, Gică” a fost mesajul suporterilor Chindiei, plasaţi la peluza stadionului. Galeria şi-a încurajat favoriţii pe tot parcursul meciului, dar spectatorii de la tribuna I au părut mai degrabă preocupaţi de scorurile de pe celelalte stadioane decât de meciul de la Târgovişte.

Tot ca un amănunt de atmosferă, reprezentantul CJ Dâmboviţa în AGA, Costin Mihai, a fost huiduit şi apostrofat de suporteri.

“Păcat, e o victorie amară pentru noi. Dedic golurile familiei mele. Sper să ne bucurăm sâmbătă, Sportul să nu piardă cu Suceava” – Cristian Cherchez, Chindia Târgovişte

 

leave a reply