GAL Valea Ialomiței: A N U N Ţ Privind modificarea Planului de Dezvoltare Locala al GRUPULUI DE ACŢIUNE LOCALĂ “VALEA IALOMIŢEI”

ANTET GAL

 

 

A N U N Ţ

 

Privind modificarea Planului de Dezvoltare Locala al GRUPULUI DE

ACŢIUNE LOCALĂ “VALEA IALOMIŢEI”

            In baza analizei Planului de Dezvoltare Locala, precum si a potentialului existent privind accesarea fondurilor europene din cadrul PNDR in teritoriul apartinand GRUPULUI DE ACŢIUNE LOCALĂ “VALEA IALOMIŢEI”, cu sediul in str. Preot Abramescu, nr. 4, din com. Şotânga, jud. Dâmboviţa, va aducem la cunostinta urmatoarele:

1)      S-a depus la Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Autoritatea de Management pentru PNDR, Directia Evaluare, Selectare, Implementare adresa nr. 21 / 13.02.2015 privind modificarea Planului de Dezvoltare Locala a GRUPULUI DE ACŢIUNE LOCALĂ “VALEA IALOMIŢEI”.

2)      Cu adresa nr. 77621 / 24.02.2015, Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Autoritatea de Management pentru PNDR, Directia Evaluare, Selectare, Implementare comunica acordul pentru modificarea Planului de Dezvoltare Locala al GRUPULUI DE ACŢIUNE LOCALĂ “VALEA IALOMIŢEI”.

3)      GRUPULUI DE ACŢIUNE LOCALĂ “VALEA IALOMIŢEI” ii revine obligatia de a respecta criteriile de selectie care au fost punctate la evaluarea strategiei si de a indeplini obiectivele specifice ale Planului de Dezvoltare Locala, precum si Ghidurile Solicitantului pentru masurile 41 si 431.2.

 Mai multe detalii despre modificarea Planului de Dezvoltare Locala pot fi consultate accesand pagina de web a ASOCIATIEI GRUPUL DE ACŢIUNE LOCALĂ “VALEA IALOMIŢEI”, www.valeaialomiteigal.ro

                                                                                              Responsabil Administrativ

Ing. Ana Gheorghe

leave a reply