Gabriel Boriga: ”APEL LA ÎNGĂDUINŢA DE A NE FI BINE”

Acum, în momentul absenţei mele temporare din scaunul de primar, remarc cu mâhnire apariţia unor discuţii controversate pe fondul unor proiecte al căror unic scop este acela de a aduce oraşului nostru calitatea şi cinstea pe care atât el, cât şi târoviştenii o merită cu îndestulare.

Pentru că acum aproximativ 6 ani interesul meu personal s-a transformat în interesul meu pentru binele târgoviştenilor, vreau să aduc unele remarci pertinente în atenţia tuturor celor ce iubesc oraşul nostru şi vor să contribuie la dezvoltarea şi modernizarea sa în concordanţă cu nevoile şi dorinţele cetăţenilor.

PIDURILE, unele dintre cele mai mai mari, fructoase şi îndrăzneţe proiecte de investiţii ce au fost demarate în Târgovişte, nu sunt nici obiect de negociere şi, cu atât mai mult, nu ar trebui să fie nici substratul sau motivul unor polemici politice sau personale. Toată lumea ar trebui să înţeleagă şi să conştientizeze, totodată, că şi cu fapta, gândul sau, inclusiv, cuvântul trebuie să fim parte activă şi nu distructivă la dezvoltarea Municipiului Târgovişte pentru că orice gând, gest, sau faptă bună contează şi ajută!

Un proiect care afectează, in genere, 40% din suprafaţa Municipiului Târgovişte, în integralitatea infrastructurii sale, nu poate fi gestionat precum bunul mers al lucrurilor dintr-o farmacie. Pentru că DA, ESTE IMPOSIBIL! Dar este nevoie ca într-o echipă a Târgoviştei, indiferent de apartenenţa sa politică, să facem tot ce ne stă în putere să găsim soluţii pentru terminarea la timp şi în condiţii de calitate europeană a acestor proiecte.

Cred că suntem de acord cu toţii că viitorul model şi bunăstarea copiilor şi nepoţilor noştri nu pot fi şi nici nu trebuie să fie subiectul unor răfuieli politice. Știţi cu toţii că, din perspectivă instituţională, am colaborat cu plăcere şi foarte corect atât cu Consiliul Judeţean Dâmboviţa, cât şi cu toate celelalte autorităţi locale în gestionarea acestui proiect. Personal vorbind şi datorită acestui fapt nu cred că, într-un astfel de moment, anumite declaraţii ˝incendiare˝ ar putea aduce vreun plus de valoare proiectelor în cauză.

Vreau să încredinţez echipa care, actualmente, se află la conducerea Municipiului Târgovişte(Ciprian Prisăcaru, Gabriel Cioacă şi Cristian Stan) şi care se ocupă de implementarea acestor proiecte că le sunt alături cu tot sprijinul necesar pentru finalizarea în termen şi în parametrii de superioară valoare a acestor lucrări.

Închei prin a declara că întreg acest proiect merită şi are nevoie atât de înţelegerea şi susţinerea tuturor târgoviştenilor, cât şi de bunăvoinţa şi răbdarea lor, pentru că nu reprezintă altceva decât viitorul modern şi frumos al oraşului nostru. Să fim uniţi pentru modernizarea oraşului nostru şi să contribuim cu toţii să ne fie bine!

                                                                                                                                         Gabriel Boriga

leave a reply