Florin Popescu: USL este groparul sistemului de sănătate

Comunicat de presă

USL este groparul sistemului de sănătate. Greva generală și demisia în bloc a medicilor, un pericol mortal pentru România. Cer Guvernului și tuturor factorilor politici să se implice pentru rezolvarea uneia dintre cele mai grave crize din sănătate din ultimii ani.

 

Medicii din România nu mai înghit pe nemestecate lozincile și promisiunile deșarte ale USL, ameninţă că îşi vor da demisia în bloc şi că va intra într-o grevă generală care va paraliza sistemul sanitar. Spitalele din România ar putea fi închise dacă guvernanții nu încetează cu bătaia de joc la adresa celor din sistemul de sănătate. Medicii se plâng de tratamentul umilitor la care sunt supuși, acuză umilințele și prigoana cărora le cad victime.

 

De aceea, cer Ministerului Sănătății să înceteze a-i trata pe medici ca pe niște funcționărași de rang inferior. Cer Guvernului României să trateze cu responsabilitate și bună-credință nu doar revendicările de ordin salarial ale medicilor, ci și solicitările privind finanțarea și dezvoltarea sistemului de sănătate din România.

 

Adresez tuturor parlamentarilor de Dâmbovița, indiferent de culoarea politică, solicitarea de a semna un memorandum privind criza prin care trece sistemul de sănătate și, desigur, de a întreprinde acțiuni concrete și concertate pentru a sprijini spitalele și medicii din Dâmbovița.

 

De asemenea, cer ministrului Eugen Nicolăescu să se deplaseze la Târgoviște pentru a vedea la fața locului care sunt problemele cu care se confruntă dâmbovițenii: investiții blocate la Spitalul Județean, întârzieri de luni bune la proiecte de investiții în sănătate, problemele de la spitalele din Târgoviște, Pucioasa, Găești, Titu, sau Moreni.

 

Cer conducerii Consiliului Județean să înceteze batjocura la adresa dâmbovițenilor, manifestată prin blocarea investiției de la Spitalul Județean de Urgență, un spital care trateaza anual peste 150.000 de pacienți!

 

Respect pentru cei care salvează vieți!

 

 

 

Florin Popescu,

deputat de Târgoviște

  • Bre, nea Florine! De ce n-ai fost mata deștept să termini cu spitalu înainte să vină PUȚUIANU la CJ?! Sau credeai că ești președinte pe viață? Teapă!

leave a reply